Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Carnival A Latin N’ Salsa Party», στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Ένα ιδιαίτερο αποκριάτικο λάτιν πάρτι με κυρίαρχα στοιχεία το κέφι, τη ψυχαγωγία και τη μεταμφίεση απόλαυσαν οι φίλοι του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού στο «Carnival  A Latin N’ Salsa Party»,  παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη.

Ανοίγοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, παρουσία της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού κας Ρένας Χαλώτη, του Προέδρου της Αναπτυξιακής Α.Ε. κου Νικόλαου Πέππα και της Προέδρου του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης κας Μαρίνας Σταυράκη Πατούλη, ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» στους παριστάμενους, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους για τη μεγάλη ανταπόκριση, με την οποία πλαισιώνουν τις εκδηλώσεις πολιτισμού και ψυχαγωγίας στην πόλη του Αμαρουσίου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν χορογραφίες από το Τμήμα Flamenco του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού με υπεύθυνη δασκάλα την κα Στέλλα Παππά, από τη χορευτική ομάδα του δασκάλου Salsa κου Τάσου Κατσάρα .
Η έκπληξη της βραδιάς ήταν το latin show που παρουσίασε ζευγάρι επαγγελματιών latin χορευτών, με το Νίκο Βλάσση και την Έφη Χορμάβα.

Όπως πάντα, μέρος  του ποσού που συγκεντρώθηκε θα διατεθεί στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων  του Δήμου Αμαρουσίου.

 

Σχετικά αρχεία1. Στιγμιότυπο από το «Carnival A Latin N’ Salsa Party», στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου


2. Στιγμιότυπο από το «Carnival A Latin N’ Salsa Party», στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου


3. Στιγμιότυπο από το «Carnival A Latin N’ Salsa Party», στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου


4. Στιγμιότυπο από το «Carnival A Latin N’ Salsa Party», στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο