Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό «Merry Christmas Latin n’ Salsa Party», του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι πραγματοποιήθηκε το εορταστικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα Χριστουγεννιάτικο λάτιν πάρτι, που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο  κο Γιώργο Πατούλη, ευχαρίστησε τους παριστάμενους για τη συμμετοχή τους στη χορευτική αυτή βραδιά, που η ψυχαγωγία συνδυάζεται με την υποστήριξη του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αμαρουσίου, ανταλλάσοντας θερμές ευχές με όλους για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στο πλαίσιο της βραδιάς ξεχωριστή  ήταν η εμφάνιση του μουσικού σχήματος Katia Gonzalez Rrio, όπου σε ρυθμούς salsa, bolero, meringue, cumbia και άλλους και με τη συνοδεία κρουστών, η Κουβανή μουσικός απογείωσε το κέφι και το χορό.

Το ζεστό χειροκρότημα των παριστάμενων δέχθηκαν επίσης το Τμήμα Zumba της δασκάλας Κωνσταντίνας Γερογιάννη και το Τμήμα Παιδικού Λάτιν της δασκάλας Κωνσταντίνας Λάσκαρη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.

Το Merry Christmas Latin nSalsa Party με τη συμμετοχή του μουσικού σχήματος Katia Gonzalez Rrio θα παρουσιαστεί ξανά την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014, στην Πλατεία Αγίας Λαύρας.  

Σχετικά αρχείαMerry Christmas Latin n’ Salsa Party, photo 1


Merry Christmas Latin n’ Salsa Party, photo 2


Merry Christmas Latin n’ Salsa Party, photo 3


Merry Christmas Latin n’ Salsa Party, photo 4


Merry Christmas Latin n’ Salsa Party, photo 5

Μετάβαση στο περιεχόμενο