Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ανοιξιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, αφιερωμένη σε μεγάλους Έλληνες Συνθέτες

Print Friendly, PDF & Email


Οι Αντιδήμαρχοι Δ. Καρλαύτης, Ρ. Χαλιώτη, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Ν. Πέππας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αντ. Παρτσινέβελος, Πέτρ. Καλογρίδης, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Κέντρου Γ. Μαρκόπουλος η σύζυγος του Δημάρχου κα Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη με τον γιό της Αλέξανδρο και πλήθος φίλων της ποιοτικής μουσικής παρακολουθούν την μεγάλη Ανοιξιάτικη συναυλία στο Θέατρο Δαϊς.
|download file .jpg 130Kb|


Η Ορχήστρα των μαθητών κιθαριστών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, υπό τη διεύθυνση του Ευαγ. Μπουντούνη, συμμετείχε στην συναυλία – αφιέρωμα σε μεγάλους Έλληνες Συνθέτες.
|download file .jpg 89Kb|


Στην Ανοιξιάτικη συναυλία που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού συμμετείχε και η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, υπό τη διεύθυνση της Φ. Κοσκόρου Παλαμίδη.
|download file .jpg 128Kb| 


 


Ένα ευχάριστο απόγευμα πλούσιο σε μουσική και μελωδίες πέρασαν όσοι παραβρέθηκαν στη συναυλία που ήταν αφιερωμένη σε μεγάλους Έλληνες Συνθέτες, την οποία διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, την Κυριακή 25 Απριλίου, στο Θέατρο Δαϊς.


Στη μεγάλη Ανοιξιάτικη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου συμμετείχαν η Ορχήστρα των Καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου, τα Τμήματα Μονωδίας και σύγχρονου τραγουδιού, η Μικτή Χορωδία, υπό τη διεύθυνση της Φ. Κοσκόρου – Παλαμίδη και η Ορχήστρα των μαθητών κιθαριστών, υπό τη διεύθυνση του Ευαγ. Μπουτούνη.      


Ο Πρόεδρος του Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού κ. Νικόλαος Πέππας ευχαρίστησε τη διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου κα Φωτεινή Κοσκόρου – Παλαμίδη, καθώς και τους Καθηγητές για την άοκνη προσπάθειά τους, που έχει στόχο το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου να προσφέρει υψηλού επίπεδου μάθηση   στους σπουδαστές του. Παράλληλα, εκ μέρους όλων ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη για την αμέριστη στήριξή στο έργο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.


Το πρώτο μέρος της συναυλίας ήταν αφιερωμένο στους συνθέτες Μ. Χατζιδάκι, Μ. Λοϊζο, Μ. Θεοδωράκη και στον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Κέντρου Γ. Μαρκόπουλο, στον οποίο ήταν αφιερωμένο και το δεύτερο μέρος  της συναυλίας.      
       
Στη συναυλία μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν  οι Αντιδήμαρχοι  Δ. Καρλαύτης, Ρ. Χαλιώτη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αντ. Παρτσινέβελος, Γλυκ. Μοστρού και Πέτρ. Καλογρίδης, η σύζυγος του Δημάρχου κα Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη με τον γιό της Αλέξανδρο, Πρόεδροι συλλόγων της πόλης και πλήθος φίλων της ποιοτικής μουσικής.

   
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο