Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μουσικό αφιέρωμα του Δήμου Αμαρουσίου στον ελληνικό κινηματογράφο, με τη συμμετοχή δημοφιλών και καταξιωμένων ηθοποιών

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππα και τον Πρόεδρο του «Πανελλήνιου Συνδέσμου Πολεμιστών Κύπρου ’64-’67-’74 / Βετεράνοι» Αλ. Μηλιώνη στην εκδήλωση –αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο.

Πλήθος πολιτών παρακολούθησε το μουσικό αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Παιδείας.
Οι δημοφιλείς ηθοποιοί Ματθίλδη Μαγγίρα, Ορφέας Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Πετράκης ταξίδεψαν το κοινό σε αξέχαστες μουσικές επιτυχίες από τον ελληνικό κινηματογράφο.


 


Με το μεγάλο μουσικό αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο συνεχίστηκαν με μεγάλη επιτυχία οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ««ʼνοιξη στο Μαρούσι… με λόγο και μουσική», που διοργανώνει το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.     
      
Στην υπέροχη μουσική περιπλάνηση στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας, οι δημοφιλείς ηθοποιοί Ματθίλδη Μαγγίρα, Ορφέας Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Πετράκης ταξίδεψαν το κοινό σε αξέχαστες μουσικές επιτυχίες από ελληνικές ταινίες που άφησαν εποχή, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημά του. Παράλληλα προβλήθηκαν μέσω βίντεο αποσπάσματα και παρασκηνιακές σκηνές από τα γυρίσματα γνωστών και πολυπαγαπημένων ταινιών. 


Το μουσικό αφιέρωμα μαζί με τους εκατοντάδες θεατές παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος απευθύνοντας εγκάρδιο καλωσόρισμα στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, σημείωσε ότι στο Μαρούσι παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία συνεχίζουμε να παράγουμε πολιτισμό και να δημιουργούμε πολιτιστικά γεγονότα, τιμώντας σημαντικές προσωπικότητες από τον πνευματικό και καλλιτεχνικό χώρο, που η ζωή και το έργο τους αποτελούν πρότυπο καλλιτεχνικής δημιουργίας και έκφρασης και συνεχίζουν να μας εμπνέουν έως και σήμερα. Με τις Ανοιξιάτικες πολιτιστικές εκδηλώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο μας, παρέχουμε και αυτή την όμορφη εποχή του χρόνου την ευκαιρία στον καθένα να περάσει ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο του.         


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας, ο οποίος εκ μέρους του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη μαζί με τα θερμά συγχαρητήρια του για την επιτυχία της εκδήλωσης στην κα Μαγγίρα της προσέφερε ανθοδέσμη. Επίσης προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο στους κ.κ. Ορφέα Παπαδόπουλο και Παναγιώτη Πετράκη το ιστορικό λεύκωμα της πόλης του Αμαρουσίου.
Την εκδήλωση τίμησε επίσης με την παρουσία του ο Πρόεδρος του «Πανελλήνιου Συνδέσμου Πολεμιστών Κύπρου ’64-’67-’74 / Βετεράνοι» κος Αλέξανδρος Μηλιώνης.  


Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «««ʼνοιξη στο Μαρούσι… με λόγο και μουσική» συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 με τη θεατρική παράσταση «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» από τη θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, πλαισιωμένη από την Ορχήστρα Καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Ιάκωβου Καμπανέλλη.        


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο