Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο μουσικό ταξίδι στο ελληνικό έντεχνο τραγούδι από τη Μικτή Χορωδία Αμαρουσίου με τις Χορωδίες των Όμορων Δήμων

Print Friendly, PDF & Email

Ένα διήμερο αφιερωμένο στο ελληνικό έντεχνο τραγούδι απόλαυσε το κοινό που παραβρέθηκε στη Διαδημοτική Συναυλία της Μικτής Χορωδίας Αμαρουσίου με τις  Χορωδίες των όμορων Δήμων: Λυκόβρυσης Πεύκης, Ηρακλείου, Κηφισιάς- Ερυθραίας- Εκάλης, Μεταμόρφωσης και Βριλησσίων, το οποίο διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μουσικός Νοέμβρης στο Μαρούσι» .      

Την εξαιρετική συναυλία  παρακολούθησαν στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας από φίλους της ποιοτικής μουσικής, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας, η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π.  Λυκόβρυσης Πεύκης κα  Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, η Δημοτική Σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού  Δήμου Ηρακλείου Δέσποινα Αϊβατζίδου,  η Πρόεδρος της Χορωδίας Αμαρουσίου Τούλα Λαζάρου και η Πρόεδρος της Χορωδίας Δήμου Ηρακλείου κα Γούναρη.  
    
Καλωσορίζοντας ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης τα μέλη των χορωδιών και τους συμπολίτες –υπογράμμισε- ότι ο Μουσικός Νοέμβρης στο Μαρούσι είναι ακόμη ένα σημαντικό ταξίδι στο πολιτισμό με τη συμμετοχή καταξιωμένων  καλλιτεχνών. Στις προτεραιότητές μας –σημείωσε- είναι η παραγωγή πολιτισμού στη πόλη μας και σήμερα ενώνουμε τις δυνάμεις μας  με τους όμορους Δήμους μέσα από τα χορωδιακά σχήματα που διαθέτουν οι πόλεις μας, δημιουργώντας μέσα από αυτή την διαδημοτική συνεργασία ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός που όλοι θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε. Ο κος Πατούλης συνεχάρη τους συντελεστές της διοργάνωσης και ευχαρίστησε τα μέλη των χορωδιών για την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους.

Οι ερμηνείες των Δημοτικών χορωδιών σε ελληνικά έντεχνα τραγούδια υπήρξαν εξαιρετικές, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα τοy ακροατηρίου.
Τη διεύθυνση των χορωδιών είχαν οι μαέστροι: Όλγα Αλεξοπούλου-Δήμος Αμαρουσίου, Ελευθερία Βούλγαρη-Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης,Νίκος Φυλαχτός- Δήμος Ηρακλείου, Θανάσης Αρβανίτης- Κηφισιάς- Ν. Ερυθραίας-Εκάλης,Νίκος Καριώτης-Μεταμόρφωσης, Παναγής Μπαρμπάτης- Βριλησσίων.

Η βραδιά έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών κεραμικών δώρων από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κο Νικόλαο Πέππα.           

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στη διαδημοτική συναυλία της Μικτής Χορωδίας Αμαρουσίου και των Χορωδιών των όμορων Δήμων.


Στιγμιότυπα από τη διαδημοτική συναυλία αφιερωμένη στο ελληνικό έντεχνο τραγούδι.


Στιγμιότυπα από τη διαδημοτική συναυλία αφιερωμένη στο ελληνικό έντεχνο τραγούδι.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππα, την Πρόεδρο του ΠΕ.Α.Π. Λυκόβρυσης Πεύκης Μ. Πατούλη Σταυράκη και πλήθος συμπολιτών παρακολουθούν τη συναυλία των Χορωδιών του Δήμου Αμαρουσίου και των όμορων Δήμων.


Η Μικτή Χορωδία Αμαρουσίου, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Όλγας Αλεξοπούλου και με σολίστ τη Δημοτική Σύμβουλο Ρ. Χαλιώτη ερμηνεύει ελληνικά έντεχνα τραγούδια.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης προσφέρει αναμνηστικό δώρο στη μαέστρο της Μικτής Χορωδίας Αμαρουσίου Όλγα Αλεξοπούλου.


Η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. Λυκόβρυσης Πεύκης Μ. Πατούλη Σταυράκη παραλαμβάνει αναμνηστικό δώρο από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππα.


Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππα προσφέρει αναμνηστικό δώρο στον μαέστρο της Χορωδίας Δήμου Ηρακλείου Ν. Φυλαχτό.


Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππα προσφέρει αναμνηστικό δώρο στον μαέστρο της Χορωδίας Δήμου Κηφισιάς –Ν. Ερυθραίας- Εκάλης Θ. Αρβανίτη.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη μαέστρο της Χορωδίας Αμαρουσίου Όλγα Αλεξοπούλου, τη μαέστρο της Χορωδίας Λυκόβρυσης Πεύκης Ελ. Βούλγαρη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα και τον μαέστρο της Χορωδίας του Δήμου Βριλησσίων Π. Μπαρμπάτη και την Πρόεδρο του ΠΕ.Α.Π. Λυκόβρυσης Πεύκης Μ. Πατούλη Σταυράκη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο