Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Γιορτές Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή πλέον των 3.000 αθλουμένων

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ν. Πέππας με μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αντισφαίρισης, κερδίζοντας κύπελλα και διπλώματα συμμετοχής.Στιγμιότυπο από το πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου.


Αθλητές από το πρόγραμμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου με τα έπαθλα της νίκης ανά χείρας, μετά το πέρας του πρωταθλήματος.


Με τους αγώνες αντισφαίρισης ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι Γιορτές Αθλητισμού 2011 – 2012, που διοργάνωσε το Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των αθλητικών προγραμμάτων και δράσεων του για τη φετινή περίοδο.


Περισσότεροι από 3.000 αθλούμενοι κάθε ηλικίας αγωνίστηκαν σε 23 αθλήματα σε εσωτερικούς και διαδημοτικούς αγώνες, από τις 19 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου 2012, κερδίζοντας μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής, μαζί με το θερμό χειροκρότημα των γονιών και φίλων τους που γέμιζαν τις κερκίδες για να καμαρώσουν τις αθλητικές επιδόσεις τους.


Στους αγώνες του προγράμματος αντισφαίρισης με τη συμμετοχή πλέον των 130 παιδιών, βραβεύτηκαν τα μικρά μέλη της Α’ και Β’ Δημοτικού για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και τα μέλη κατηγορίας Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στα εσωτερικά τουρνουά.
Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο. Γιώργο Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας παραβρέθηκε στην εκδήλωση απονέμοντας τα έπαθλα στους νικητές, ενώ ανανέωσε το ραντεβού του με τα μέλη του Τμήματος Αθλητισμού για την καινούργια χρονιά.


Επίσης με επιτυχία διεξήχθη το πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με τη συμμετοχή 40 μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου και 30 ενηλίκων, με προπονητή τον κο. Χρήστο Λεγάντη.
Στις τέσσερεις κατηγορίες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν:


• Κατηγορία Δημοτικά  Σχολεία:
1ος  Μπιριντζής Λεωνίδας / 2ος Μανωλόπουλος Νίκος / 3οι Κωνσταντινίδης Γιώργος – Γεωργόπουλος Μιχάλης.


• Κατηγορία Γυμνάσια, Λύκεια: 
1ος  Σαπουντζής Κωνσταντίνος /2ος Κελεμένης Βαγγέλης / 3οι Αδαμόπουλος Γιάννης – Χριστοδούλου Γιάννης


• Κατηγορία ενήλικες:
 1ος  Φωτάκης Παναγιώτης /2ος Μπαρτσακούλιας Παναγιώτης / 3οι Κουτσούμπας ʼρης – Καρατζάς Παναγιώτης


• Κατηγορία ενήλικες διπλά:
1ος  Σταματιάδης Γρηγόρης – Γκίτζιας Κωνσταντίνος
2ος Αξαρλής Σωτήρης – Κουτσούμπας ʼρης
3οι Καρατζάς Παναγιώτης – Σταματιάδης Βασίλης, Φωτάκης Παναγιώτης – Κουκά Μίρκα

Μετάβαση στο περιεχόμενο