Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος Ballroom Party Κοινωνικών Χορών

Print Friendly, PDF & Email
Διαδημοτικό Λάτιν Πάρτι διοργανώνει η Δημοτική Επιχείρηση πολιτισμού
 


|download _.jpg file 68 KB|

Με μεγάλη επιτυχία και απήχηση στους πολίτες της πόλης συνεχίστηκε το πρόγραμμα των εκπαιδευτικών Ballroom Party στους κοινωνικούς χορούς, το οποίο περιλαμβάνεται στο Πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Αμαρουσίου και διοργανώνει η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού.


To τρίτο Ballroom Party, που έγινε πριν από λίγες ημέρες, τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού, Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Πέππας και ο γνωστός και καταξιωμένος χορογράφος Φώτης Μεταξόπουλος, ενώ πρωταγωνίστησαν με το κέφι τους οι δεκάδες συμπολίτες μας που παραβρέθηκαν.|download _.jpg file 62 KB|

Οι υψηλές επιδόσεις και οι χορευτικές ικανότητες στους ρυθμούς του λάτιν και του μάμπο των συμμετεχόντων στο τρίτο Ballroom Party μάγεψαν τα βλέμματα των παρευρισκόμενων και χάρισαν σε όλους ευχάριστες στιγμές και ψυχαγωγία.


Στο πλαίσιο της επιτυχημένης αυτής πρωτοβουλίας που προσφέρει δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και συμβάλλει στην σύσφιξη των ανθρωπίνων σχέσεων η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού σε συνεργασία με το Δήμο Κηφισιάς διοργανώνει το πρώτο Διαδημοτικό Λάτιν Πάρτι, την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2007 και ώρα 09:00 μ.μ. στο Θέατρο Αναβρύτων.

 

Στο Διαδημοτικό Λάτιν Πάρτι θα παρουσιασθούν χορογραφίες από τα ζευγάρια της Κηφισιάς και του Αμαρουσίου, ενώ η καλύτερη χορογραφία θα βραβευθεί. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πάρτι με χορούς, ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώσει ο γνωστός Μαρουσιώτης συνθέτης – τραγουδιστής Ανδρέας Μπονάτσος. Προσκλήσεις θα διανέμονται δωρεάν στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.


Για την ανάληψη αυτής της νέας πρωτοβουλίας, που ξεπερνά τα όρια της πόλης η κα. Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη, μέλος του ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου και υπεύθυνη των χορευτικών εκδηλώσεων του Δήμου ανέφερε:


« Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των πολιτών, καθώς και την ανάγκη για καλλιέργεια και σύσφιξη των ανθρωπίνων σχέσεων αναλάβαμε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης τ o υ Ballroom Party κοινωνικών χορών.


Ολοκληρώνοντας τον πρώτο κύκλο για εφέτος, διοργανώνουμε το πρώτο Διαδημοτικό Λάτιν Πάρτι σε συνεργασία με το Δήμο Κηφισίας, πιστεύοντας ότι θα συμβάλλουμε ώστε οι πολίτες όμορων Δήμων που έχουν κοινά ενδιαφέροντα να έλθουν πιο κοντά.
Η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων μέσα από προγράμματα πολιτισμού που θα έχουν απήχηση στην καθημερινότητας τους».

Μετάβαση στο περιεχόμενο