Με μεγάλη επιτυχία οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου παρουσίασαν τη μουσική θεατρική παράσταση «Ένας Γάτος Μια Φορά» στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στιγμιότυπα από τη θεατρική μουσική παράσταση «Ένας Γάτος Μια Φορά», της Τατιάνας Ζωγράφου που παρουσίασαν οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου,στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου.  


 


Ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, που πλαισιωμένοι από την παιδική χορωδία του Ωδείου υπό τη διεύθυνση της διευθύντριας Φωτεινής Κοσκόρου και την Ορχήστρα των Κιθαριστών του Ωδείου παρουσίασαν την επιτυχημένη μουσική θεατρική παράστασης «Ένας Γάτος Μια Φορά», της Τατιάνας Ζωγράφου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου.   


Η παράσταση δόθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013,  μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου. Ο Πρόεδρος κος Μιχάλης Ράμος ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου στο έργο του Συλλόγου, καθώς και το Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κο Νικόλαο Πέππα, τη διευθύντρια του Ωδείου κα Φωτεινή Κοσκόρου και τη μουσική σύμβουλο κα Ελένη Χοζού.                 


Την επταμελή ορχήστρα των Κιθαριστών του Δημοτικού Ωδείου αποτελούσαν οι: Σωκράτης Σταθουλόπουλος και Ηλίας Γυφτονικολός στο βιολί, Μιχάλης Ραμός στο φλάουτο, Παναγιώτης Κανελλόπουλος στο μαντολίνο, η Αμαλία Γιαννοπούλου στο τσέλο, ο Αθανάσιος Θάνος στο πιάνο και ο Βαγγέλης Ζωγράφος στο κοντραμπάσο.  
Τραγούδησαν οι μαθήτριες του τμήματος σύγχρονου τραγουδιού του Ωδείου Βίκυ και Κατερίνα Δημητρίου.


Τη θεατρική επιμέλεια της παράστασης είχε ο Αντώνης Περπινιάς, ενώ αφηγήτρια ήταν η γνωστή ηθοποιός Σοφία Μανώλη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο