Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή διεξήχθη το 2o Latin Ballroom Party Κοινωνικών Χορών.

Print Friendly, PDF & Email
 
|download _.jpg file 184 KB||download _.jpg file 198 KB|


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 13 Απριλίου 2007, στο Πολυψυχαγωγικό Κέντρο Αμαρουσίου, το δεύτερο  Latin ‘Ballroom Party’ ,που οργάνωσε η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.


Η συμμετοχή των δημοτών ήταν για μια ακόμη φορά πολύ μεγάλη, τα χορευτικά τμήματα επέδειξαν για μια ακόμη φορά το αστείρευτο κέφι τους και τις χορευτικές τους ικανότητες, στους ρυθμούς του λάτιν και του μάμπο.


Η εκδήλωση της προηγούμενης Παρασκευής εντάσσεται στη σειρά εκπαιδευτικών ‘ballroom Parties’ στους κοινωνικούς χορούς (λάτιν και ευρωπαϊκούς) που περιλαμβάνονται στο πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Αμαρουσίου.


Όπως τόνισε η κ. Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου και υπεύθυνη των χορευτικών εκδηλώσεων του Δήμου, « φιλοδοξούμε να προσφέρουμε στους πολίτες της πόλης τη δυνατότητα να περάσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, ενώ ταυτόχρονα θα μπορούν να μαθαίνουν και να εξασκούνται πρακτικά στους κοινωνικούς χορούς. Και μην ξεχνάμε ότι ο χορός είναι μια πολύ όμορφη δραστηριότητα, που βοηθά επιπλέον στη σύσφιξη των ανθρώπινων σχέσεων.»


Στο 2o Latin Ballroom Party Κοινωνικών Χορών υπήρξε και διαγωνισμός χορού, στον οποίο διακρίθηκαν για τις χορευτικές τους επιδόσεις και απέσπασαν βραβείο:


Στη γενική κατηγορία MAMBO το 1o Βραβείο απέσπασε το χορευτικό ζευγάρι  Ψαρόγιαννης Θέμης και Μαυρατζώτη Χριστίνα και το 2ο Βραβείο το χορευτικό ζευγάρι Ρίζας Βασίλης και Πουλοπούλου Ιωάννα.


Στην κατηγορία μαθητές Αμαρουσίου το 1Ο Βραβείο απέσπασε το ζευγάρι Δαβίας Αιμίλιος και Κουρτογιάννη Λίνα και το 2ο Βραβείο το ζευγάρι Γούναρης Βασίλης και                     Γούναρη ʼννα.
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελούσαν οι:


    * Νικόλαος Πέππας: Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού
    * Μαρίνα Πατούλη: Μέλος Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού και Υπεύθυνη των χορευτικών τμημάτων
    * Γιώργος Τραχανής: Αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Χορού Ελλάδος για θέματα κοινωνικών χορών
    * Σοφία Λεβαντή- Μασούρη: Μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού
    * Ηρώ Παταριά: Μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού και Υπεύθυνη των χορευτικών τμημάτων


Το επόμενο Latin Ballroom Party Κοινωνικών Χορών θα διεξαχθεί την Παρασκευή 4/5/2007 και ώρα 21:30 στο Πολυψυχαγωγικό Κέντρο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο