Με μεγάλη επιτυχία η θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου παρουσίασε στο θέατρο της Αγίας Φιλοθέης την παράσταση «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»

Print Friendly, PDF & Email
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππας απευθύνει χαιρετισμό στους θεατές της παράστασης «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» που παρουσίασε η θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.

Στιγμιότυπα από την παράσταση «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» στο Θέατρο της Αγίας Φιλοθέης. 


 


Παρουσία πλήθους θεατών η θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την παράσταση «Το Μεγάλο μας Τσίρκο», στο Θέατρο της Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου,σε σκηνοθεσία Αντώνη Περπινιά.


Οι παριστάμενοι απόλαυσαν το σημαντικό αυτό έργο αφιερωμένο στο δημιουργό του Ιάκωβο Καμπανέλλη, που έφυγε πριν από τρία χρόνια. Το έργο που διατρέχει την Ελληνική ιστορία μέχρι την εποχή του Πολυτεχνείου, έρχεται σήμερα 41 χρόνια μετά να είναι το ίδιο επίκαιρο.


Στην παράσταση στην οποία παραβρέθηκε η εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού κα Πολυτίμη Μπεχράκη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας, μεταφέροντας τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, συνεχάρη τους συντελεστές της παράστασης και τους καλλιτέχνες για την εξαιρετική καλλιτεχνική και σκηνική παρουσία τους, σημειώνοντας ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να παράγει πολιτισμό και να προάγει την καλλιτεχνική δημιουργία και έκφραση στην πόλη μας, κάνοντας κοινωνούς της τους κατοίκους κάθε γειτονιάς μέσα από τη διοργάνωση ποιοτικών πολιτιστικών εκδηλώσεων.»   


Στην θεατρική παράσταση έπαιξαν οι ηθοποιοί και δάσκαλοι της ομάδας Αντώνης Περπινιάς και Μαρίνα Μπακοπούλου μαζί με 40 μέλη της θεατρικής ομάδας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και με τη συμμετοχή της ορχήστρας καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου.                  


Τη μουσική επιμέλεια είχε η διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου κα Φωτεινή Κοσκόρου, την ευθύνη της διδασκαλίας των τραγουδιών είχε η κα Μαίρη Ζούρα και βοηθός σκηνοθέτη ήταν η Μαρίνα Μπακοπούλου.           


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο