Με μεγάλη επιτυχία εγκαινιάστηκε η έκθεση της αγιογράφου Ξανθή Παπαγεωργίου-Λεπενιώτη

Print Friendly, PDF & Email

Η έκθεση της αγιογράφου Ξανθής Παπαγεωργίου –Λεπενιώτη με θέμα: «Πίστεως Τέχνη» εγκαινιάστηκε παρουσία πλήθους κόσμου,  στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών, την Δευτέρα 27 Απριλίου 2015.
Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη στην εκδήλωση παρέστη η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη, η οποία μεταφέροντας τον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ανέφερε:
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης χαιρετίζει την σημερινή εκδήλωση και στέλνει την αγάπη και το θαυμασμό του στην αγιογράφο μας Ξανθή Παπαγεωργίου, σύζυγο του καταξιωμένου συναδέλφου του ιατρού κ. Γεωργίου Παπαγεωργίου.
Είμαστε υπερήφανοι γιατί η αγιογράφος Ξανθή Παπαγεωργίου μαθήτευσε δίπλα σε εξαίρετους αγιογράφους στην ενορία του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου της πόλης μας, με τους καθηγητές  της αγιογραφίας Γεώργιο Κόρδη και Στάθη Πολυχρονόπουλο. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία και εις ανώτερα, αν και το έργο της αγγίζει όπως γνωρίζουμε την τελειότητα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης, συνοδευόμενος από τους πατέρες της ενορίας του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου Αμαρουσίου πρωτοπρεσβύτερους Λάμπρο Ανδρεάκη και Εμμανουήλ Δανδουλάκη και τον Αρχιδιάκονο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας  π. Φραγκίσκο. Επίσης η Πρόεδρος του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου κα Μαρία Λεπενιώτη και ο Πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών κ. Νικόλαος Καρακούκης, καθώς και πλήθος Μαρουσιωτών.

 

Σχετικά αρχείαΗ Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρ. Χαλιώτη με την αγιογράφο Ξ. Παπαγεωργίου-Λεπενιώτη, τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτη Σ. Βολιώτη, τον Αρχιδιάκονο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας π. Φραγκίσκο και τους πατέρες της ενορίας του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου πρωτοπρεσβύτερους Λ. Ανδρεάκη και Εμ. Δανδουλάκη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο