Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και φέτος ο 5ος Γύρος Ορεινής Ποδηλασίας «Ιωσήφ Μακαρώνας», τον οποίο διοργάνωσε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου ο Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης:  Ο Δήμος Αμαρουσίου θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες που φέρνει τη νεολαία της πόλη μας, κοντά στον αθλητισμό.

Με μεγάλη  επιτυχία διεξήχθη και φέτος ο 5ος Γύρος Ορεινής Ποδηλασίας «Ιωσήφ Μακαρώνας», τον οποίο διοργάνωσε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου ο Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου, τιμώντας το αείμνηστο μέλος του Ιωσήφ Μακαρώνα για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στον Όμιλο.

Ο διασυλλογικός αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Καρέλλα, με την συμμετοχή 20 σωματείων και πάνω από 200 αθλητές.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στο μήνυμα του  εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια της για την συμμετοχή τους σ’ ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα αθλήματα, επιβραβεύοντας παράλληλα τον Αθλητικό Όμιλο Παραδείσου για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης, που όπως ανέφερε φέρνει τους νέους κοντά στον αθλητισμό και σε ένα υγιεινό τρόπο ζωής, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες που αφορούν τη νεολαία της πόλη μας.  
Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου κ. Δημήτριος Λέμης ευχαρίστησε από καρδιάς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για την αμέριστη συμπαράσταση και την πολύτιμη υποστήριξή του, καθώς και τις υπηρεσίες του Δήμου για τη συνδρομή στον καθαρισμό της αγωνιστικής διαδρομής, την προσφορά των υλικοτεχνικών μέσων για τη επιτυχή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων. 
Στην αθλητική διοργάνωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΠΟΣΚ κ. Αλέκος Κελλόγλου,  οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Ευάγγελος Κάββαλος, Κωνσταντίνος Ρώτας, η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου κ. Ελένη Λέκκα – Καλαντζάκη, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νίκος Πέππας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.  Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Πέτρος Κόνιαρης.

 

Σχετικά αρχείαΜε μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και φέτος ο 5ος Γύρος Ορεινής Ποδηλασίας «Ιωσήφ Μακαρώνας», τον οποίο διοργάνωσε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου ο Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου (1)


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και φέτος ο 5ος Γύρος Ορεινής Ποδηλασίας «Ιωσήφ Μακαρώνας», τον οποίο διοργάνωσε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου ο Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου (2)


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και φέτος ο 5ος Γύρος Ορεινής Ποδηλασίας «Ιωσήφ Μακαρώνας», τον οποίο διοργάνωσε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου ο Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου (3)


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και φέτος ο 5ος Γύρος Ορεινής Ποδηλασίας «Ιωσήφ Μακαρώνας», τον οποίο διοργάνωσε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου ο Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου (4)


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και φέτος ο 5ος Γύρος Ορεινής Ποδηλασίας «Ιωσήφ Μακαρώνας», τον οποίο διοργάνωσε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου ο Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου (5)


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και φέτος ο 5ος Γύρος Ορεινής Ποδηλασίας «Ιωσήφ Μακαρώνας», τον οποίο διοργάνωσε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου ο Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου (6)

Μετάβαση στο περιεχόμενο