Με μασκαράδες πλημμύρισε το κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» στο παιδικό αποκριάτικο πάρτι του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, καλωσορίζοντας μικρούς και μεγάλους στο παιδικό μασκέ πάρτι του Δήμου Αμαρουσίου στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».
Με ενθουσιασμό παρακολούθησαν τα παιδιά τα διασκεδαστικά δρώμενα στο πάρτι.
Μικροί καρναβαλιστές με τους γονείς τους κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».
Το ενδιαφέρον των παιδιών κέρδισε και το εργαστήρι κατασκευής μάσκας που είχε στηθεί στον χώρο.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, ανάμεσα σε μεταμφιεσμένους καρναβαλιστές και τους γονείς τους που τα συνόδευσαν στο πάρτι.


Το συγκρότημα “The flying steps latin trio” έδωσε λάτιν μουσικές αποχρώσεις στην παιδική γιορτή.


 


Με μεταμφιεσμένα παιδιά κάθε ηλικίας που βρέθηκαν εκεί για να γιορτάσουν συνοδευόμενα από τους γονείς τους σε ρυθμούς Αποκριάς, γέμισε την Κυριακή το μεσημέρι το κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης». Ραντεβού με τους μικρούς και μεγάλους φίλους της Αποκριάς είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που παραβρέθηκε στο παιδικό μασκέ πάρτι που διοργάνωσε ο Δήμος στο πλαίσιο των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων.


Η παιχνιδούπολη με τα πολύχρωμα γιγαντιαία φουσκωτά μαζί με τον κλόουν και τον μάγο με τις φάρσες και τις εκπλήξεις τους ενθουσίασαν τους μικρούς καρναβαλιστές που επιδόθηκαν σε ατελείωτο παιχνίδι και γέλιο.


Το εργαστήρι κατασκευής άσκας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου που περίμενε τα παιδιά, κέρδισε το ενδιαφέρον των περισσοτέρων που διασκεδάζοντας έμαθαν πώς να δημιουργήσουν τη δική τους μοναδική αποκριάτικη μάσκα.


Αισθητή η παρουσία και της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Ανατολικής Αττικής μαζί με τις τοπικές Εφορείες Προσκόπων που έδωσαν το «παρών» στο πάρτι. Περισσότερα από 150 παιδιά έδωσαν αποκριάτικο «προσκοπικό» παλμό με τα παιχνίδια και τις αποκριάτικες κατασκευές τους.


Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης αποκριάτικοι ρυθμοί συνόδευαν το σκηνικό της γιορτής, ενώ το συγκρότημα “The flying steps latin trio” έδωσε λάτιν μουσικές αποχρώσεις στο πάρτι.


Κοντά στους μικρούς καρναβαλιστές και στις οικογένειές τους βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες στη γιορτή, μικρούς και μεγάλους, που σταθερά στηρίζουν τις πρωτοβουλίες και τις προσπάθειες του Δήμου και τους ευχήθηκε Καλές Αποκριές.


Παρόντες στο παιδικό μασκέ πάρτι του Δήμου Αμαρουσίου ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Πέππας, και Δημήτρης Σμυρνής.


Τα ποτά -νερό, χυμοί, αναψυκτικά, κρασί- που προσφέρθηκαν στον κόσμο ήταν ευγενική προσφορά του καταστήματος ΚαφεΜαγειρείο «Τα Κανατάδικα».


 


 


 


  


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο