Με ίδιους πόρους του Δήμου Αμαρουσίου η συντήρηση του οδοστρώματος της διαδημοτικής οδού Βύρωνος

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή το περιεχόμενο που εξέδωσε η Δημοτική Κίνηση «Λυκόβρυση- Πεύκη 2020» επισημαίνουμε τα παρακάτω:

Πρώτον: Ο Δήμος Αμαρουσίου με ίδιους πόρους από τον προϋπολογισμό του προχώρησε στη συντήρηση του οδοστρώματος της  διαδημοτική οδού Βύρωνος, που συνδέει το Δήμο Αμαρουσίου με το Δήμο Πεύκης και το Δήμο Ηρακλείου.  

Δεύτερον: Οι επανειλημμένες επισημάνσεις του Δήμου Αμαρουσίου προς την Περιφέρεια για την αναγκαιότητα ανακατασκευής της οδού και τη διάθεση των σχετικών κονδυλίων απέβησαν άκαρπες, παρά τις αρχικές υποσχέσεις.     

 Τρίτον: Με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη δόθηκε οριστική λύση στο αίτημα των κατοίκων και επισκεπτών. Θέτοντας ως προτεραιότητα την ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων ο Δήμος Αμαρουσίου προχώρησε στην ανακατασκευή του οδοστρώματος.       

Τέταρτον: Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης έγιναν σε όλο το πλάτος της οδού Βύρωνος που έχρηζε συντήρησης χωρίς διακρίσεις, προκειμένου να εξασφαλισθεί η ασφαλής διέλευση των οχημάτων των κατοίκων των τριών Δήμων και των επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής.

Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου θα συνεχίσει με συνέπεια και υπευθυνότητα να υλοποιεί έργα που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και την  περικοπή πόρων από την Κεντρική Εξουσία προς τους ΟΤΑ.

 

Σχετικά αρχείαΜε ίδιους πόρους του Δήμο Αμαρουσίου η συντήρηση του οδοστρώματος της διαδημοτικής οδού Βύρωνος_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο