Με ευχές και κάλαντα για το 2012 γιόρτασε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 83KB||download file .jpg 76KB|
Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, η χορωδία του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου παρόντος του Προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Δημήτρη Καμπούκου.|download file .jpg 110KB||download file .jpg 82KB|
Τα παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έπαιξε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, και στην οικογένειά του η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου.Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τον Πόντο έπαιξε το συγκρότημα του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» για το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, τη σύζυγό του Μαρίνα και το γιο τους Αλέξανδρο.
|download file .jpg 110KB|Δωράκια στα παιδιά του ποντιακού συγκροτήματος «Νίκος Καπετανίδης» προσέφεραν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, και η σύζυγός τους Μαρίνα.
|download file .jpg 85KB|


Σε ατμόσφαιρα γιορτής έψαλαν χορωδίες, παιδάκια και σύλλογοι της πόλης τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, παραμονή του ερχομού του νέου έτους.


Ομάδα εργαζομένων του Δήμου έψαλε πρώτη τα κάλαντα στο Δήμαρχο με ανταλλαγή ευχών για Υγεία, Πρόοδο και συνέχιση της καλής συνεργασίας και το νέο έτος.


Τη σκυτάλη στις χαρμόσυνες πρωτοχρονιάτικες μελωδίες πήρε η χορωδία του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η) Αμαρουσίου. Οι κυρίες της χορωδίας του Κ.Α.Π.Η μαζί με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Δημήτρη Καμπούκο, μετέφεραν στο Δήμαρχο την αγάπη τους και του ευχήθηκαν μελωδικά «Χρόνια Πολλά» και καλή δύναμη στο έργο του.


Ο Δήμαρχος, από την πλευρά του, ευχήθηκε το 2012 να είναι πιο ευοίωνο από το χρόνο που μας αποχαιρετά, και δήλωσε ότι «και το νέο χρόνο με ενότητα, και χωρίς μεμψιμοιρίες, όλοι μαζί θα προσπεράσουμε τις όποιες αντιξοότητες και θα τα καταφέρουμε» και συνεχάρη τον κ. Καμπούκο, για το έργο του στο Κ.Α.Π.Η. Τέλος, ευχήθηκε σε όλους Υγεία και τους προσέφερε συμβολικά δώρα και γλυκά.


Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και το «Πάει ο παλιός ο χρόνος» σε τζαζ ρυθμό, έπαιξαν για το Δήμαρχο και την οικογένειά του η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου. Ο μαέστρος Αντώνης Κανδηλιώτης, εκ μέρους της ορχήστρας, ευχήθηκε στο Δήμαρχο, την οικογένειά του και τους εργαζομένους του Δήμου «Χρόνια πολλά και Υγεία».


Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα μέλη της Φιλαρμονικής για την τιμή και τις ευχές και τους ευχήθηκε Καλή Χρονιά, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Επίσης, ο κ. Πατούλης, τους μετέφερε τα θετικά μηνύματα που έχουν φτάσει στο γραφείο από τους ομογενείς στις Ηνωμένες Πολιτείες με αφορμή την πρόσφατη εμφάνισή τους μέσω ζωντανής σύνδεσης αλλά και τη συνεχή υποστήριξη του έργου της Φιλαρμονικής Ορχήστρας κόντρα στις δύσκολες συγκυρίες.


Σταθερά και τη φετινή χρονιά το συγκρότημα του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης», αποτελούμενο από μικρούς και μεγάλους και φορώντας την τυπική ποντιακή ενδυμασία, ερμήνευσαν, συνοδεία οργάνων, τα ποντιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και παρουσίασαν χορευτικό, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα και τα συγχαρητήρια του Δημάρχου. Ο κ. Πατούλης, συνεχάρη τα μέλη του συλλόγου για την πλούσια δράση του, ευχήθηκε σε όλους Καλή Πρωτοχρονιά, υγεία και προκοπή για το νέο έτος, και σημείωσε ότι ο Δήμος «επενδύει και στηρίζει και θα συνεχίσει να αναδεικνύει τις αξίες που πηγάζουν από τα βάθη της παράδοσης».


Το εορταστικό κλίμα της παραμονής του νέου έτους έκλεισε με τον περίπατο του Δημάρχου Αμαρουσίου και δημοτικών συμβούλων στην αγορά της πόλης με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου να παιανίζει πρωτοχρονιάτικους σκοπούς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο