Με ευχές και δεσμεύσεις ότι θα συνεχίσει το έργο του στο Μαρούσι, έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, την πίτα του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αναβρύτων «Άγιος Δημήτριος» για το 2014

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, μιλάει στα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αναβρύτων «Ο ʼγιος Δημήτριος» για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στη γειτονιά.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την πρόεδρο Β. Σκότη, και τον γραμματέα του Συλλόγου Δ. Κουτσουγέλη, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2014.


Με ευχές για το 2014 και επαναλαμβάνοντας τη δέσμευση ότι θα παραμείνει στο Μαρούσι για να ολοκληρώσει το έργο που έχει ξεκινήσει, έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, μαζί με τα μέλη του συλλόγου την πίτα του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αναβρύτων «ʼγιος Δημήτριος».


Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο της περιοχής, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, απαντώντας στα ερωτήματα των παρισταμένων, για άλλη μια φορά ξεκαθάρισε: «Είμαι εδώ και δουλεύω για το Μαρούσι. Πρέπει να ολοκληρώσουμε το έργο μας και να δρομολογήσουμε νέα έργα που θα αναβαθμίσουν τη γειτονιά των Αναβρύτων και τη ζωή των κατοίκων της περιοχής».


Αναφερόμενος στην οριοθέτηση του ρέματος Σαπφούς, διαδικασία που βρίσκεται σε τελικό στάδιο, όπως είπε, προσδιόρισε ότι πριν τη λήξη της παρούσας θητείας θα έχει ολοκληρωθεί και θα ανοίξει ο δρόμος για εντάξεις στο σχέδιο πόλης και τη συνέχιση του πολεοδομικού σχεδιασμού.


Ως προς τον κοινόχρηστο χώρο όπου πρόκειται να τοποθετηθεί ο προκατασκευασμένος Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου, ανάφερε ότι θα διαμορφωθεί σε χώρο πρασίνου.


Σε επίπεδο μελετών, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ανέφερε ότι μαζί με τη μελέτη του ρέματος Σαπφούς, σε εξέλιξη βρίσκονται και οι μελέτης ομβρίων στη γειτονιά των Αναβρύτων, και υπάρχει η σκέψη στις επόμενες εργολαβίες μέσω Ε.Σ.Π.Α να ενταχθούν και έργα πεζοδρόμησης.


Τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο κ. Πατούλη, εξέφρασαν η πρόεδρος Βασιλεία Σκότη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου για το σταθερό ενδιαφέρον και τη διαρκή προσπάθεια για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους στη γειτονιά των Αναβρύτων.


Παρόντες στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Καρλαύτης, Κωνσταντίνος Βλάχος, και Παναγιώτης Σαγρής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο