Με ευχές για υγεία και καλή φυσική κατάσταση, έκοψε την πίτα του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με την ευκαιρία της κοπής της πίτας ευχαριστεί τα μέλη του οργανισμού για την προτίμησή τους στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου.
|download file .jpg 112Kb|


Την πίτα του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου έκοψε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, παρόντων εκπροσώπων της Διοίκησης του Δήμου, του ΔΣ του Οργανισμού αλλά και αθλούμενων.
|download file .jpg 81Kb|


Σε ευχάριστο κλίμα, με φόντο την πισίνα του δημοτικού κολυμβητηρίου, έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, την πίτα του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, παρουσία του αντιδημάρχου Οικονομικών & Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρου Σταθούλη, της προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού Ρένας Χαλιώτη, του αντιπροέδρου του Οργανισμού & προέδρου της Κ.Α.Ε Αμαρουσίου Βασίλη Κωνσταντίνου, δημοτικών συμβούλων, υπαλλήλων αλλά και μελών του Αθλητικού Οργανισμού.

Στο χαιρετισμό του ο Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Αθλητικού Οργανισμού, προπονητές και συνολικά το προσωπικό, για τη συμβολή τους στην επιτυχημένη λειτουργία του οργανισμού, γεγονός που αποδεικνύεται από τη δημοτικότητα των προγραμμάτων αλλά και από το πλήθος των εγγεγραμμένων μελών.

«Με ικανοποίηση βλέπουμε ότι οι δημότες αγκαλιάζουν τα αθλητικά προγράμματα αλλά και τις εναλλακτικές δραστηριότητες αναψυχής και άθλησης που προσφέρει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου μας. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε κάθε δυνατή διευκόλυνση και υποστήριξη προς τον Αθλητικό Οργανισμό με στόχο την παροχή ακόμη περισσότερων επιλογών άθλησης σε μικρούς και μεγάλους» ανέφερε ο κ. Πατούλης, ευχόμενος καλή και αθλητική χρονιά σε όλους τους παρισταμένους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο