Με έργα ουσίας, πάμε το Μαρούσι ακόμη πιο ψηλά

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου σχετικά με το περιεχόμενο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης παρουσία της Δημοτικής Αρχής κι αντιπροσωπείας του ΕΣΑΜ, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Πρώτον, όλα όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση αναφέρονται λεπτομερώς στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Αμαρουσίου. Αν ο Προέδρος του ΕΣΑΜ δεν αντιλήφθηκε ότι ανάμεσα στα θέματα αυτά ήταν κι αυτό της διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Κέντρο της πόλης μας με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών και την τόνωση της αγοράς, αυτό αποτελεί πρόβλημα του Προέδρου. Στην επόμενη συνάντηση θα αιτηθούμε να παρίσταται το σύνολο του Δ.Σ. του ΕΣΑΜ, ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες.

Δεύτερον, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τον Δήμο σε συνεργασία με Συλλόγους και φορείς που δραστηριοποιούνται στο Μαρούσι. Αυτό αποτελεί άλλωστε πάγια πρακτική του Δήμου Αμαρουσίου όλα αυτά τα χρόνια, η διαρκής συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους. Ανάμεσα σε αυτούς τους Συλλόγους είναι και ο Όμιλος για την UNESCO Βόρειων Προαστείων. Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι αυτός που αποφασίζει κι ανακοινώνει με ποιους θα συνεργαστεί και κανείς άλλος.

Τρίτον, αυτό που πρέπει να αναδειχθεί περισσότερο από όλα και δεν είναι fake news αλλά πραγματικότητα είναι το γεγονός ότι πολύ σύντομα το Εμπορικό Κέντρο του Αμαρουσίου θα έχει έναν σύγχρονο υπόγειο χώρο στάθμευσης και μια πλατεία που θα αναδεικνύει τον σύγχρονο κι ανθρώπινο χαρακτήρα του προαστίου μας. Στη μικροψυχία και στη μιζέρια κάποιων ελαχίστων συμπολιτών μας, παραθέτουμε το έργο μας. Ένα έργο που κάνει το Μαρούσι ακόμη πιο όμορφο κι αναβαθμίζει κατακόρυφα την εμπορική του αγορά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο