Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ενηλίκων στο τένις, που διοργάνωσε το Αθλητικό Τμήμα του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ν. Πέππας με αθλητές που κατέκτησαν μία θέση στο βάθρο των νικητών στο τουρνουά ενηλίκων στο τένις.Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ν. Πέππας με τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν στο τουρνουά  ενηλίκων στο τένις,  μαζί  με τους προπονητές τους.  


Με την απονομή των επάθλων στους νικητές παρουσία του φίλαθλου κοινού έπεσε η αυλαία του τουρνουά ενηλίκων στο τένις,που διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αμαρουσίου κατά την περίοδο του Ιουνίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αθλητικές Γιορτές 2013».
 
Με το σφύριγμα της λήξης των αγώνων που διεξήχθησαν στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Αμαρουσίου, ξεκίνησε υπό το ζωηρό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων  η απονομή των επάθλων στους αθλητές.
 Στον πρώτο νικητή του τουρνουά και των τεσσάρων κατηγοριών απονεμήθηκε κύπελο και μετάλλιο,στο δεύτερο και στον τρίτο απονεμήθηκαν μετάλλια, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν διπλώματα συμμετοχής.    


Στην  τελετή απονομής παραβρέθηκε εκ μέρους του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κος Νικόλας Πέππας, ο οποίος συνεχάρη τους νικητές για την διάκρισή τους στο δημοφιλές άθλημα του τένις, καθώς και όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους στο άθλημα στο πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και του «Ευ Αγωνίζεσθαι».  
Παράλληλα εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στους προπονητές και όλους τους εργαζομένους για την άοκνη προσπάθεια τους, προκειμένου ο Δήμος Αμαρουσίου να προσφέρει ποιοτικές και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα μέλη του Αθλητικού Οργανισμού.           


Αναλυτικά η σειρά κατάταξης στο τουρνουά τένις,ανά κατηγορία έχει ως εξής: 


ΑΡΧΑΡΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ: 4-Στεφανάτου Μαρία 3-Κοσμίδου Ντίνα 2-Κυριάκη Βασιλική 1-Κωνσταντίνου Μαρία.
ΑΡΧΑΡΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ: 4-Χριστόπουλος Γιώργος 3-Σανίδας Απόστολος 2-Ζαχαρίας Δημήτρης 1-Φλώρος ʼγγελος.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ 2ου-3ου ΧΡΟΝΟΥ: 4-Ανδριτσοπούλου Αγγελική 3-Μαγγίνα Ελένη 2-Κρητικού Ολυμπία 1-Τασσιοπούλου Γιούλη.
ΑΝΤΡΕΣ 2ου-3ου ΧΡΟΝΟΥ: 4-Τσούρτης Αλέξανδρος 3-Στιβάχτης Γιώργος 2-Νουμερτζής Παναγιώτης 1-Μάτζιος Γιώργος.
ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ: 4-Βλαχοπαναγιώτου Ελένη 3-Μπαρμπέρη ʼννα 2-Μπατζοπούλου Εριφύλη 1-Μόσχα Μόνικα.
ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΑΝΤΡΕΣ: 4-Αποστολόπουλος Γιώργος 3-Καραγκούνης Χρήστος 2-Ανδρεαδέλης Παναγιώτης -Παπαναστασίου Γιώργος.


Οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής που προπόνησαν τους αθλητές είναι:
Ρήγας Γεώργιος,Τζαφέρος Κών/νος,Περαματζή Μαίρη,Ιωάννου Βιβή, Μανώλης Διαμαντής,Παπαγεωργάκη Ζωή,Παπακωνσταντίνου Βασίλης,Δημάκη Πόπη,Παναγιώτου Ιλιάδα.
Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Ρουμπής Κων/νος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο