Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ενηλίκων στο τένις, από τα προγράμματα του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με την απονομή των επάθλων στους νικητές παρουσία του φίλαθλου κοινού έπεσε η αυλαία του τουρνουά ενηλίκων στο τένις, που διοργάνωσε η ΚΕΔΑ με το Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων 2017.
 
Στον πρώτο νικητή του τουρνουά των τεσσάρων κατηγοριών απονεμήθηκε κύπελλο και μετάλλιο, στο δεύτερο και στον τρίτο απονεμήθηκαν μετάλλια, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν διπλώματα συμμετοχής.    

Στην τελετή απονομής παραβρέθηκαν εκ μέρους του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Σπύρος Σταθούλης και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικόλαος Πέππας, οι οποίοι και συνεχάρησαν τους νικητές για τη διάκρισή τους στο δημοφιλές άθλημα του τένις, καθώς και όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους στο άθλημα, στο πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι». 

Παράλληλα, εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους στους προπονητές και όλους τους εργαζομένους για την άοκνη προσπάθειά τους, προκειμένου ο Δήμος Αμαρουσίου να προσφέρει ποιοτικές και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα μέλη των δημοτικών αθλητικών προγραμμάτων.           

Αναλυτικά η σειρά κατάταξης στο τουρνουά τένις ανά κατηγορία έχει ως εξής: 

ΑΡΧΑΡΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ: 4-ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ 3-ΚΑΙΣΑΡΗ ΣΟΦΙΑ 2-ΣΑΖΑΚΛΗ ΧΡΙΣΤΗΝΑ 1-ΧΡΥΣΑΦΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ.
ΑΡΧΑΡΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ: 4-ΜΠΕΛΟΥΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 3-ΚΡΑΣΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 2-ΒΡΑΤΣΑΣ ΘΑΝΟΣ 1-ΗΛΙΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ 2ου-3ου ΧΡΟΝΟΥ: 4-ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 3-ΚΑΡΑΜΕΣΟΥΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 2-ΚΑΛΑΤΖΗ ΛΥΔΙΑ 1-ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.
ΑΝΤΡΕΣ 2ου-3ου ΧΡΟΝΟΥ: 4-ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ 3-ΚΑΤΣΙΚΗΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 2-ΚΥΡΚΙΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ1-ΛΕΩΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ.
ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ: 4-ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ 3-ΒΛΑΧΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΛΕΝΗ 2-ΚΟΤΣΩΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ 1-ΜΟΣΧΑ ΜΟΝΙΚΑ.
ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΑΝΤΡΕΣ: 4-ΓΙΟΥΛΑΣ ΧΡΙ/ΟΡΟΣ3-ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 2-ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ -1.ΜΙΧΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.

Οι προπονητές αντισφαίρισης & καθηγητές Φυσικής Αγωγής είναι οι : Τζαφέρος Κών/νος, Ιωάννου Βιβή, Μανώλης Διαμαντής, Τόμανσεν Σωκράτης.

 

Σχετικά αρχείαΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ενηλίκων στο τένις, από τα προγράμματα του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου (1)


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ενηλίκων στο τένις, από τα προγράμματα του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου (2)


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ενηλίκων στο τένις, από τα προγράμματα του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο