Με επιτυχία η Θεατρική Ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου συμμετείχε στα «Θεατρικά βραβεία Κηφισιάς 2016», με την παράσταση «Βίρα τις Άγκυρες»

Print Friendly, PDF & Email

Το βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου απέσπασε ο δάσκαλος της θεατρικής ομάδας Αντώνης Περπινιάς

Με τη συμμετοχή 40 ερμηνευτών της θεατρικής ομάδας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δημου Αμαρουσίου, 7μελούς ορχήστρας καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου και ομάδας μπαλέτου του Κέντρου Τέχνης, δόθηκε με μεγάλη επιτυχία η  παράσταση «Βίρα τις Άγκυρες», στο πλαίσιο των θεατρικών αγώνων «Θεατρικά Βραβεία Κηφισιάς 2016».

Στους θεατρικούς αγώνες, το βραβείο του Α΄ ανδρικού ρόλου απενεμήθη στο δάσκαλο της θεατρικής ομάδας, σκηνοθέτη της μουσικοθεατρικής παράστασης κ. Αντώνη Περπινιά, από τον καλλιτεχνικό διευθυντή των θεατρικών βραβείων κ. Σπύρο Φωκά.    

Στην παράσταση «Βίρα τις Άγκυρες» των Μ. Ρέππα –Θ. Παπαθανασίου, παρουσιάστηκε η διαδρομή της Ελληνικής Επιθεώρησης και των πολιτικών γεγονότων από το 1894, όταν παίχθηκε η πρώτη επιθεώρηση στην Αθήνα, μέχρι τη μεταπολίτευση.
Η παράσταση βασίζεται στο παρασκήνιο ενός επιθεωρησιακού θιάσου, του Ρουαγιάλ, με πολύ τραγούδι, χορό, γέλιο και λίγο δάκρυ. Πρωτοπαρουσιάστηκε το 1997 από το Εθνικό Θέατρο.

Την ενορχήστρωση- διεύθυνση της ορχήστρας είχε η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου κα Φωτεινή Κοσκόρου.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την παράσταση «Βίρα τις Άγκυρες»


Στιγμιότυπο 2 από την παράσταση «Βίρα τις Άγκυρες»


Στιγμιότυπο 3 από την παράσταση «Βίρα τις Άγκυρες»

Μετάβαση στο περιεχόμενο