Με επιτυχία έγινε η Πασχαλινή συναυλία ‘Ω Γλυκύ μου Έαρ’ της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Ο κ. Πατούλης συγχαίρει την κ. Παπαστεφάνου για την μοναδική συναυλία-αφιέρωμα στις ιερές ημέρες του Πάσχα.
|download file .jpg 84KB|


Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την Πασχαλινή  συναυλία ‘Ω Γλυκύ μου Έαρ’, που διοργάνωσε με επιτυχία το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 128KB|


Με μεγάλη επιτυχία έγινε χθες, 28 Μαρτίου, η συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Αμαρουσίου υπό τη διεύθυνση της Τερψιχόρης Παπαστεφάνου, στο θέατρο ‘ΔΑΪΣ’ των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Τη συναυλία διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου και  ήταν αφιερωμένη στις ιερές ημέρες του Πάσχα.


Το ‘παρών’ στη συναυλία έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, ο πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ. Ν. Πέππας, ο αντιδήμαρχος κ. Γ. Ιατρίδης, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Γλ. Μοστρού.


Ο κ. Πατούλης συνεχάρη την κ. Παπαστεφάνου για το μουσικό αφιέρωμα που επιμελήθηκε και που ήταν εμπνευσμένο από τη ζωή και τα πάθη του Χριστού μας, και την παρότρυνε να συνεχίζει να μας χαρίζει μαγικές μουσικές στιγμές  μέσα από τη μουσική της, ενώ ευχήθηκε Καλό Πάσχα σε όλους. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ. Ν. Πέππας, ο οποίος ευχαρίστησε την κ. Παπαστεφάνου που για μια ακόμη φορά δίνει το ‘παρών’ σε μια συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου.


Στη συναυλία ακούστηκαν αποσπάσματα από το STABAT MATER του Pergolesi, από το ‘Ορατόριο’ Gloria του Antonio Vivaldi, ενώ στο Β’ μέρος ακούστηκαν το ʼσμα Ασμάτων του Σολωμόντα σε μεταγραφή Γ.Σεφέρη  και μουσική Τερψιχόρης Παπαστεφάνου, καθώς και Ύμνοι της Μεγάλης Εβδομάδος.


Μετάβαση στο περιεχόμενο