Με επιτυχία έγινε η Εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


|download _.jpg file 216 KB|

Με μεγάλη προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών, έγινε την Τετάρτη 5 Ιουλίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Οργανισμός Υγείας του Δήμου. Συνολικά προσήλθαν για να δώσουν αίμα και να συμμετάσχουν σε αυτή την πολύ σημαντική προσπάθεια 118 άτομα, εργαζόμενοι στο Δήμο αλλά και ιδιώτες, εκ των οποίων έδωσαν αίμα τα 80.


Το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος παρακολούθησε τη διαδικασία και μίλησε με τους εθελοντές αιμοδότες. Με αφορμή την πρωτοβουλία αυτή, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου έκανε την παρακάτω δήλωση:|download _.jpg file 150 KB|

Ο εθελοντισμός αποτελεί την κορυφαία πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης των πολιτών. Η συμμετοχή σε πρωτοβουλίες που έχουν να κάνουν με την εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μέγιστη κοινωνική προσφορά. Ως Δήμος, θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε προσπάθεια για την προώθησή του ».


Η προσέλευση θεωρείται ικανοποιητική, δεδομένης της θερινής περιόδου και σε σύγκριση με ανάλογες πρωτοβουλίες στο παρελθόν.

Μετάβαση στο περιεχόμενο