Με επιτυχία έγινε από τον Δήμο Αμαρουσίου το 4ο Ράλλυ Ανοίξεως

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης με τη σύζυγο και τον γιο του δίνει την εκκίνηση στο 4ο Ράλλυ Ανοίξεως.
|download file .jpg 171 KB|


Οι συμμετέχοντες στο 4ο Ράλλυ Ανοίξεως με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη και τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Συγκοινωνίας & Κυκλοφορίας κ. Γ. Ζήκο.
|download file .jpg 137 KB||download file .jpg 158 KB|
 


 


Για 4η συνεχόμενη χρονιά, έγινε με επιτυχία το Ράλλυ Ανοίξεως παλαιών αυτοκινήτων, που διοργανώνει η Λέσχη αυτοκινήτων   Classic Microcars και ο Δήμος Αμαρουσίου.


Ο αγώνας είχε αφετηρία τον Ηλεκτρικό Σταθμό Αμαρουσίου και τα 47 αυτοκίνητα που συμμετείχαν, διήνυσαν μια διαδρομή που περιελάμβανε την Πεντέλη, τη Ν. Μάκρη, τον Σχοινιά, την  Αγ. Μαρίνα, το Γραμματικό, το Καλέντζι, τη Λίμνη Μαραθώνα, την ʼνοιξη, την Κηφισιά, ενώ ο τερματισμός έγινε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, όπου απονεμήθηκαν και τα κύπελλα στους νικητές.


Η εκκίνηση του Rally δόθηκε, όπως κάθε χρόνο από το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, ο οποίος οδήγησε για λίγο ένα παλιό αυτοκίνητο τύπου DAX LOTUS SEVEN σε μια συμβολική διαδρομή.


Νικητές στην γενική κατάταξη ήταν οι Θ. Μποκούζης-Π. Κατσιμπέρης με ένα  με ένα Audi 100 LS του 1972, ενώ 2οι κατετάγησαν οι Γιώργος και Φωτεινή Βάληνδα με ένα Mercedes 220S του 1963.


Στην 3η θέση ακολούθησαν οι Πέτρος και Τάνια Τσαπέπα με ένα FIAT 850 Spider του 1970.


Ο κ. Πατούλης συνεχάρη όλους όσοι συμμετείχαν στο Ράλλυ, που γίνεται χρόνο με το χρόνο και καλύτερο και απένειμε τα κύπελλα στους νικητές, ενώ η Λέσχη αυτοκινήτων Classic Microcars βράβευσε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου με αναμνηστική πλακέτα για την συμβολή του στην επιτυχημένη διοργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα.


«Αξίζουν συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες στο Rally, όχι μόνο για την προσπάθειά τους, αλλά και για το ενδιαφέρον τους για τα παλαιά αυτοκίνητα, που φαίνεται από το πόσο καλοδιατηρημένα και καλοσυντηρημένα είναι. Ο Δήμος Αμαρουσίου θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες».


Από πλευράς Δήμου Αμαρουσίου, στον αγώνα συμμετείχε o Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Συγκοινωνίας & Κυκλοφορίας κ. Γ. Ζήκος με συνοδηγό τον γιο του Χρήστο, οδηγώντας μια Porshe 912 του 1966, καταλαμβάνοντας την 18η θέση στη γενική κατάταξη, και οι κ. Β. Κόκκαλης και Π. Κόνιαρης με ένα FIAT 500 του 1970, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στην κατηγορία microcars.


Το παρόν στην εκκίνηση και τον τερματισμό έδωσαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γ. Πουλόπουλος και Θ. Βελλής
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο