Με επιτυχία έγιναν οι Σχολικοί αγώνες πινγκ πονγκ που διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης»

Print Friendly, PDF & Email


Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» κ. Σ. Σταθούλης με τον καθηγητή  φυσικής αγωγής κ. Χ. Λεγάντη και τους νικητές στην κατηγόρία των Δημοτικών.
|download file jpg. 100 KB|

 


 


Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου έγιναν  στο χώρο του 6ου  Γυμνασίου Αμαρουσίου,  οι δημοτικοί Σχολικοί αγώνες πινγκ πονγκ  για τα παιδιά των ηλικιών  Δημοτικού και Γυμνασίου, τους οποίους διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου καθηγητή  φυσικής αγωγής κ. Χ. Λεγάντη.


Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος συνολικά πάνω από 50 παιδιά, τα οποία είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν και να διεκδικήσουν τα τρόπαια  της διοργάνωσης.


Στην κατηγορία των  Δημοτικών,  νικητής αναδείχθηκε ο Ιωάννης Αδαμόπουλος, τη 2η θέση κατέλαβε ο ʼλκης Ιωαννίδης ενώ την 3η θέση μοιράστηκαν οι Μιχάλης Αξαρλής και Ζαχαρίας Αδαμόπουλος.


Στην κατηγορία των Γυμνασίων, την 1η  θέση κατέλαβε ο Χαράλαμπος Παπάζογλου, την 2η  η  Μαρία Τσόγκα ενώ την 3η θέση  μοιράστηκαν ο Γεώργιος Μαυρογιαννόπουλος και ο  Κωνσταντίνος Μπισκίνης.


Τους αγώνες παρακολούθησε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου κ. Σπυρίδων Σταθούλης, ο οποίος απένειμε και τα μετάλλια στους νικητές.
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο