Με επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες στίβου των μαθητών Δημοτικού που συμμετέχουν στα προγράμματα του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου κ. Σπ. Σταθούλης απονέμει τιμητική πλακέτα στον Ολυμπιονίκη του τριπλούν κ. Χρήστο Μελέτογλου για την προσφορά του στον Αθλητισμό.
|download file .jpg 103Kb|


Οι μικροί αθλητές του στίβου βραβεύτηκαν από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Σπ. Σταθούλη για τις επιδόσεις τους, αλλά και για τη συμμετοχή τους στους αγώνες.
|download file .jpg 120Kb| 


 


Στον στίβο αγωνίστηκαν εκατό πενήντα παιδιά Δημοτικού, που συμμετέχουν στα προγράμματα του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των γιορτών Αθλητισμού που πραγματοποιούνται με τη λήξη των προγραμμάτων της περιόδου 2009 – 2010.     


Οι αγώνες διεξήχθησαν για πρώτη φορά στο βοηθητικό Στάδιο του ΟΑΚΑ, μετά από ενέργειες του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη και του Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού κ. Σπ. Σταθούλη, την Κυριακή 25 Απριλίου 2010.


 Οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν στα αθλήματα: Ρίψεις με μπαλάκι, άλμα σε μήκος και σε αγώνες δρόμου 30, 50 και 60μ.


Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου κ. Σπύρος Σταθούλης συνεχάρη τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στους αγώνες, ενώ ευχαρίστησε τους γυμναστές και όλο το προσωπικό του Οργανισμού για την προσπάθειά τους και την άριστη λειτουργία των προγραμμάτων του Αθλητικού Οργανισμού.      


Στους  νικητές απονεμήθηκαν κύπελα και μετάλλια, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκε αναμνηστικό δίπλωμα και μπλουζάκι του Αθλητικού Οργανισμού.          
Παράλληλα, τιμήθηκε με πλακέτα ο Ολυμπιονίκης στο Τριπλούν κ. Χρήστος Μελέτογλου για την προσφορά του στον Αθλητισμό.


Στις αθλητικές εκδηλώσεις μεταξύ άλλων παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Τεχνολογίας και Εκπαίδευσης και μέλος του Δ.Σ. του Αθλητικού Οργανισμού κ. Ευαγ. Κάββαλος. 
   
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο