Με επιτυχία διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου η ενημερωτική εκδήλωση για την Υγεία με τη συμμετοχή 11 κορυφαίων ιατρών

Print Friendly, PDF & Email

Με τη συμμετοχή 11 διακεκριμένων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων διεξήχθη με επιτυχία η ενημερωτική ημερίδα για την Υγεία, που διοργάνωσαν υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου τα Super Market Μασούτης και το Ιατρικό Αθηνών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 και είχε στόχο την ενημέρωση των κατοίκων σε θέματα υγείας που μας αφορούν όλους.

Τον χαιρετισμό του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών  κου Γιώργου Πατούλη μετέφερε στους παριστάμενους η Δημοτική Σύμβουλος, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη, η οποία παράλληλα συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία ενημέρωσης του κοινού σ’ ένα πλήθος ιατρικών  θεμάτων, ενώ υπογράμμισε τη σημασία που δίνει ο Δήμος Αμαρουσίου στα ζητήματα πρόληψης και προαγωγής της υγείας , αναφέροντας μια σειρά από δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών που έχουν αναληφθεί την τελευταία 12ετία.

Ο συντονιστής της εκδήλωσης κ. Σπύρος Κούφαλης ευχαρίστησε εκ μέρους των διοργανωτών και των ιατρών το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για τη στήριξή του στον ιατρικό κόσμο, καθώς και για την κοινωνική ευαισθησία του και στα θέματα που αφορούν στην υγεία των συμπολιτών.

Οι συμμετέχοντες ιατροί αφού ανέπτυξαν στους παρευρισκόμενους θέματα υγείας σχετικά με την ειδικότητά τους, στη συνέχεια απάντησαν στις ερωτήσεις που τους έθεσαν  για όποιο θέμα τους απασχολούσε. 

 

Σχετικά αρχείαΜε επιτυχία διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου η ενημερωτική εκδήλωση για την Υγεία με τη συμμετοχή 11 κορυφαίων ιατρών_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο