Με επιτυχία διεξήχθη το Ολυμπιακό Rally παλαιών αυτοκινήτων.

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης με τους νικητές του Ολυμπιακού Rally Γιώργο & Διονύση Λιβέρη και τον Πρόεδρο της Κοινοφελούς Επιχείρησης Κυκλοφορίας κ. Γ. Ζήκο.
|download file .jpg 85KB|


|donwload file .jpg 371KB||donwload file .jpg 180KB||donwload file .jpg 216KB|


 


Με επιτυχία διεξήχθη για 3η συνεχόμενη χρονιά, το Ολυμπιακό Rally παλαιών αυτοκινήτων, που διοργανώνει η λέσχη αυτοκινήτων   Classic Microcars και ο Δήμος Αμαρουσίου.

Ο αγώνας είχε αφετηρία τον Ηλεκτρικό Σταθμό Αμαρουσίου και τα 54 αυτοκίνητα που συμμετείχαν, διήνυσαν μια διαδρομή μέσω Πεύκης, Μεταμόρφωσης, ʼγιο Μερκούριο, Αυλώνα και Συκάμινο, ενώ περιελάμβανε ανασυγκρότηση και γεύμα στον ʼγιο Μερκούριο. Ο τερματισμός έγινε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, όπου απονεμήθηκαν και τα κύπελλα στους νικητές.

Η εκκίνηση του Rally δόθηκε από το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, ο οποίος με συνοδηγό τη σύζυγό του κ. Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, οδήγησε ένα παλιό αυτοκίνητο τύπου DAX LOTUS SEVEN σε μια συμβολική διαδρομή.

Νικητές στην γενική κατάταξη ήταν οι Λιβέρης Γιώργος-Λιβέρης Διονύσιος με μια Alfa Romeo Giulia του 1972 ενώ 2ος  κατετάγη ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κυκλοφορίας  κ. Γ. Ζήκος με συνοδηγό την κ. Κανέλλη Βασιλική, οδηγώντας μια Porshe 912 coupe του 1966. Στην 3η θέση ακολούθησαν ο κ. Γεωργόπουλος Γ. με την κ. Παυλίδου ʼννα με ένα BMC Austin mini 850 του 1964.

Απονέμοντας τα κύπελλα στους νικητές, ο κ. Πατούλης συνεχάρη όλους όσοι συμμετείχαν στο rally, που γίνεται χρόνο με το χρόνο και καλύτερο. «Αξίζουν συγχαρητήρια στους οδηγούς και τους συνοδηγούς του αγώνα όχι μόνο για την προσπάθειά τους, αλλά και για το ενδιαφέρον του για τα παλαιά αυτοκίνητα, που φαίνεται από το πόσο καλοδιατηρημένα και καλοσυντηρημένα είναι. Ο Δήμος Αμαρουσίου θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες που μας θυμίζουν».

Στον αγώνα συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μάριος Μαραγκάκης με συνοδηγό τη σύζυγό του κ. Έλενα Τσουκλίδου, οδηγώντας ένα Citroen Sm Mazeratti. Το παρόν στην εκκίνηση και τον τερματισμό έδωσαν ο Αντιδήμαρχος κ. Σ. Σταθούλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γ. Πουλόπουλος.

           


Μετάβαση στο περιεχόμενο