Με επιτυχία διεξήχθη το φορολογικό σεμινάριο στο Μαρούσι από την Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνικών, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Επίκαιρο και πλούσιο σε θεματολογία δωρεάν φορολογικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Μαρούσι από την Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνικών, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου κα με εισηγητές καταξιωμένους ειδικούς επιστήμονες.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Δημοτική Σύμβουλος κα Ρένα Χαλιώτη χαιρετίζοντας την εκδήλωση, συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία ενημέρωσης των πολιτών σε κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα και τη ζωή τους, υπογραμμίζοντας ότι η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου είναι ανοικτή σε κάθε συνεργασία και δράση έγκυρης πληροφόρησης και ενημέρωσης των συμπολιτών.

Οι υπεύθυνοι του σεμιναρίου ευχαρίστησαν στο πρόσωπο της κας Χαλιώτη το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη για την υποστήριξή του στο έργο τους.

Οι εισηγητές του σεμιναρίου απάντησαν σε όλα τα θέματα που τους έθεσαν οι παρευρισκόμενοι, οι οποίοι στο τέλος της εκδήλωσης έλαβαν βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από το φορολογικό σεμινάριο

Μετάβαση στο περιεχόμενο