Με επιτυχία διεξήχθη το 1ο Διεθνές κύπελλο της WKA στο Κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Ο κ. Γαρδέλης βραβεύει 2 διαγωνιζόμενους.
|download file .jpg 93 KB|Ο κ. Γαρδέλης παραλαμβάνει το βραβείο του Δήμου Αμαρουσίου, από τον διοργανωτή των αγώνων κ. Σ. Πολίτη.
|download file .jpg 96 KB|
 


 


Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή, στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, το 1ο  Διεθνές κύπελλο Πολεμικών τεχνών υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και της WKA (World kickboxing and Karate Association).


Πάνω από 800 αθλητές του kick boxing και άλλων πολεμικών τεχνών από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη διαγωνίστηκαν μεταξύ τους, ενώ η βραδιά έκλεισε με τον κορυφαίο αγώνα για τον Ευρωπαϊκό τίτλο Κ1 της WKA, μεταξύ της Ελληνίδας Μαρίας Πανταζή και της Ισπανίδας Μαρία Ντελ Σολ, τον οποίο κατέκτησε η Ελληνίδα αθλήτρια.


Παρόν στους αγώνες από πλευράς Δήμου Αμαρουσίου ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Επ. Γαρδέλης, ο οποίος μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου κ. Γ. Πατούλη, συνεχάρη τον μαρουσιώτικο σύλλογο ZEN Fighting Club που ήταν ο διοργανωτής των αγώνων και τόνισε ότι «Ο Δήμος Αμαρουσίου θα στηρίζει πάντα αθλήματα και συλλόγους που προάγουν το αθλητικό πνεύμα και φέρνουν τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό».
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο