Με επιτυχία διεξήχθη στο Δάσος Συγγρού αγώνας ανωμάλου δρόμου, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


|download _.jpg file 211 KB|

Με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη , διεξήχθη στο Δάσος Συγγρού αγώνας ανωμάλου δρόμου, που διοργάνωσε η NIKE ΕΛΛΑΣ, την Κυριακή 20 Μαΐου 2007.


Σκοπός της αθλητικής αυτής διοργάνωσης ήταν να δοθεί το κίνητρο στους πολίτες να γνωρίσουν το joking ανωμάλου δρόμου και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.|download _.jpg file 151 KB|

Οι διακόσιοι ογδόντα πολίτες – δρομείς που συμμετείχαν στην εκδήλωση διένυσαν μία προκαθορισμένη διαδρομή 6 χιλιομέτρων, μέσα στο φυσικό περιβάλλον που προσφέρει το κτήμα Συγγρού.
Ως έπαθλο στον νικητή της διαδρομής δόθηκαν αεροπορικά εισιτήρια και τα έξοδα διαμονής στο Βερολίνο, προκείμενου να συμμετάσχει στον εκεί μαραθώνιο ανωμάλου δρόμου. Ενώ με κλήρωση έλαβαν δώρα και άλλοι συμμετέχοντες στον αγώνα. Επιπλέον, οι συμμετέχοντας στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από ειδικούς σε θέματα προπόνησης και διατροφής.

 

Ομιλητές ήταν οι κκ. Σταύρος Κάβουρας, Επίκουρος Καθηγητής Εργοφυσιολογίας και Διατροφής Αθλουμένων Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και ο Νίκος Πολιάς, προπονητής Στίβου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο