Με επιτυχία διεξήχθη ο Φιλανθρωπικός Αγώνας ποδοσφαίρου για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου έδωσαν τα τμήματα junior και προ junior  της Ακαδημίας Παραδείσου Αμαρουσίου «Arena Soccer Club” και της ιδιωτικής Ακαδημίας «Coerver”, με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου.

Την αθλητική διοργάνωση χαιρέτησε εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κα Ρένα Χαλιώτη μεταφέροντας το μήνυμα του Δημάρχου ότι «είναι πολύ σημαντικό να μαθαίνουν τα παιδιά την έννοια του εθελοντισμού για να μπορούν ως ενήλικες να στηρίζουν συνανθρώπους που βρίσκονται σε δύσκολη στιγμή».
Κατά τη τελετή τα βράβευσης η κα Χαλιώτη συνεχάρη όλα τα παιδιά και τους γονείς για τη συμμετοχή τους στο φιλανθρωπικό αγώνα  και ευχαρίστησε θερμά τον κ. Ντουντούμη για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων της Ακαδημίας Arena Soccer Club” για τη διεξαγωγή του αγώνα.   

Τον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου των παιδιών παρακολούθησε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Κόνιαρης.

 

Σχετικά αρχείαΜε επιτυχία διεξήχθη ο Φιλανθρωπικός Αγώνας ποδοσφαίρου για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο