Με επιτυχία διεξήχθη ο Φιλανθρωπικός Αγώνας ποδοσφαίρου για τη συγκέντρωση χρημάτων για το ταμείο αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου στο Δήμο Αμαρουσίου μεταξύ μεικτής γιατρών και μεικτής νοσοκομείων Αττικής, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για το ταμείο αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου.

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου ΚΕΔΕ & ΙΣΑ κ. Γιώργου Πατούλη, οι υπεύθυνοι του Νοσοκομείου Σωτηρία κ. Σπύρος Πουρίκης, κ. Λευτέρης Σερλής, οι υπεύθυνοι των Γιατρών κ. Νίκος Βλάχος Δ/ντης ΩΡΛ Νοσοκομείο Σωτηρία, κ. Γιώργος Τσιμπρής παθολόγος Νοσοκομείο ΓΝΑ Αλεξάνδρα και ο Διαιτητής Βαγγέλης Κυσκιρόπουλος.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης χαιρετίζοντας τους αθλητές και τους παριστάμενους υπογράμμισε την κοινωνική διάσταση που έχει η αθλητική αυτή διοργάνωση για την υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη, εκφράζοντας «ένα μεγάλο ευχαριστώ» σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του εγχειρήματος.

«Σε όλους τους γιατρούς και τους νοσοκομειακούς νοσηλευτές, τους χορηγούς, σε όλους όσους προσέφεραν από το υστέρημα τους χρήματα, καθώς και τους στενούς συνεργάτες μου που συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, τους ευχαριστώ από καρδιάς. Μέσα από τη δράση αυτή, αποδείξατε για μία ακόμη φορά τη δύναμη της κοινής προσπάθειας, της συνεργασίας και της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο».

Τέλος ο κ. Πατούλης βράβευσε και ευχαρίστησε θερμά τον κ. Ντουντούμη για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων της Ακαδημίας Arena Soccer Club” για τη διεξαγωγή του αγώνα, καθώς, επίσης, βράβευσε τον διαιτητή Βαγγέλη Κυσκιρόπουλο και τις ομάδες των γιατρών και νοσηλευτών.

Στην αθλητική διοργάνωση παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κα Ρένα Χαλιώτη. 

 

Σχετικά αρχείαΜε επιτυχία διεξήχθη ο Φιλανθρωπικός Αγώνας ποδοσφαίρου για τη συγκέντρωση χρημάτων για το ταμείο αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου (1)


Με επιτυχία διεξήχθη ο Φιλανθρωπικός Αγώνας ποδοσφαίρου για τη συγκέντρωση χρημάτων για το ταμείο αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου (2)


Με επιτυχία διεξήχθη ο Φιλανθρωπικός Αγώνας ποδοσφαίρου για τη συγκέντρωση χρημάτων για το ταμείο αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο