Με επιστολή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης καλεί τους δημάρχους μέχρι αύριο να υποβάλλουν τα οριστικά τους αιτήματα για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω καθυστερήσεις στην υλοποίησή του

Print Friendly, PDF & Email

Επιστολή προς όλους τους δημάρχους της χώρας απέστειλε σήμερα ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης με την οποία, προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω καθυστερήσεις ως προς την υλοποίηση του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας στους υπόλοιπους 274 δήμους, καλεί όσους δήμους δεν έχουν υποβάλλει ακόμη στο υπουργείο Εργασίας τα οριστικά αιτήματα για θέσεις και έργα/δράσεις που θα υλοποιήσουν στο πλαίσιο του προγράμματος, να τα υποβάλλουν μέχρι αύριο, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης στην επιστολή του αναφέρει, ότι «στο πλαίσιο υλοποίησης των διαδικασιών για την έναρξη των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας στους 274 Δήμους της χώρας, μας γνωστοποιήθηκε από το Γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας ότι  μόνο οι 128 Δήμοι από τους 274 έχουν προβεί σε οριστική υποβολή των θέσεων και των έργων / δράσεων που θα υλοποιήσουν οι δήμοι στο πλαίσιο του προγράμματος. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής από το Υπουργείο  είχε ορισθεί η 25η Οκτωβρίου 2016. Προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω  καθυστερήσεις ως προς την υλοποίηση του προγράμματος, παρακαλούμε όπως υποβάλλετε τα αιτήματα σας έως την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016».

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο