Με ενδιαφέρον παρακολούθησε το κοινό τη διάλεξη για το άγχος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ καθηγητής Γεώργιος Φουντουλάκης, στο βήμα της εκδήλωσης αναλύει στ ακροατήριο πως το άγχος μπορεί να διαταράξει την ανθρώπινη ζωή.
|download file .jpg 103Kb|


Στη φωτογραφία ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων του Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαος Πέππας, ο καθηγητής Γεώργιος Φουντουλάκης, ο Δημήτρης Καρλαύτης, αρμόδιος του Δήμου Αμαρουσίου για θέματα συνεργασίας με τους συλλόγους και φορείς της πόλης, ο καθηγητής Ιωάννης Σκέλλας, και ο Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση & Διαβούλευση Στέφανος Τσιπουράκης.
|download file .jpg 88Kb|


Μία ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα: «Το άγχος του ανθρώπου και η ελπίδα για τη ζωή», φιλοξένησε με ιδιαίτερη επιτυχία το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.

Εκπροσωπώντας το Δήμο, το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Νικόλαος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Διαβούλευσης Στέφανος Τσιπουράκης, ο Δημήτρης Καρλαύτης, αρμόδιος για θέματα συνεργασίας με τους συλλόγους και φορείς της πόλης.

Ο ομιλητής της εκδήλωσης καθηγητής Γεώργιος Φουντουλάκης, αναφέρθηκε στο πώς το άγχος μπορεί να επιβαρύνει την ανθρώπινη υγεία και ψυχή αλλά και πώς ο άνθρωπος μπορεί να διαφυλάξει τον εαυτό του, πετυχαίνοντας την ηρεμία και την ισορροπία στη ζωή του.

Τη δική του οπτική στο ζήτημα του άγχους αλλά και τις ανησυχίες του για τις επιπτώσεις του στη ζωή του ανθρώπου, μοιράστηκε με το ακροατήριο και ο καθηγητής του Τ.Ε.Ι Πειραιά Ιωάννης Σκέλλας, επίσης, προσκεκλημένος ομιλητής της εκδήλωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο