Με δύο νέα πυροσβεστικά οχήματα ενισχύονται τα πυροσβεστικά μέσα του Δήμου Αμαρουσίου για την προστασία του αστικού και περιαστικού πρασίνου της πόλης

Print Friendly, PDF & Email

Δύο νέα πυροσβεστικά οχήματα 4χ4, χωρητικότητας 500 lt παρέλαβε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, με τα οποία ενισχύεται  περαιτέρω ο στόλος των πυροσβεστικών μέσων για την προστασία και την ασφάλεια του αστικού και περιαστικού πρασίνου της πόλης.

Τα οχήματα παρέδωσε στο Δήμο Αμαρουσίου ο κ. Παυσανίας Μηλίτσης, μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για την προμήθειά τους με κρατικούς πόρους.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε ότι τα νέα πυροσβεστικά οχήματα είναι μικρά και ευέλικτα και εξυπηρετούν  τις ανάγκες της πόλης για πυροπροστασία  και πυρασφάλεια.
Το άριστα εκπαιδευμένο ανθρωπινό δυναμικό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, με την υποστήριξη των πυροσβεστικών μέσων που διαθέτουμε, βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση κάθε έκτακτου συμβάντος και κατά τη φετινή αντιπυρική περίοδο.

 

Σχετικά αρχείαΜε δύο νέα πυροσβεστικά οχήματα ενισχύονται τα πυροσβεστικά μέσα του Δήμου Αμαρουσίου για την προστασία του αστικού και περιαστικού πρασίνου της πόλης_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο