Με δύο νέα αυτοκίνητα ενισχύθηκε η Δημοτική Αστυνομία Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Δύο νέα αυτοκίνητα απέκτησε μετά από δωρεά η Δημοτική Αστυνομία.
|download file .jpg 139Kb|


Δύο καινούργια αυτοκίνητα παρέλαβε χθες η Δημοτική Αστυνομία Αμαρουσίου,  τα οποία είναι δωρεά του ομίλου Everest μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που υλοποιεί ο Δήμος Αμαρουσίου τα τελευταία 3 χρόνια.

Πρόκειται για δύο αυτοκίνητα Chevrolet Aveo, 1400 κ.ε., τα οποία θα ενισχύσουν τον στόλο της Δημοτικής Αστυνομίας και θα διατεθούν για την φύλαξη των γειτονιών και για περιπολίες, με στόχο την πρόληψη της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας.

Μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που υλοποιείται τα 3 τελευταία χρόνια,  ο Δήμος Αμαρουσίου έχει καταφέρει να αξιοποιήσει προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, τη διάθεση για κοινωνική προσφορά των εκατοντάδων μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στα όρια της πόλης μας.

Πιο συγκεκριμένα, η Δημοτική Αστυνομία έχει ενισχυθεί με 10 καινούργια αυτοκίνητα, ενώ με τον ίδιο τρόπο έχουν αποκτηθεί 3 πυροσβεστικά οχήματα και το ασθενοφόρο του Δήμου, ενώ έχουν χρηματοδοτηθεί η κατασκευή της παιδικής χαράς στο Ψαλίδι και οι ανακατασκευές και ανακαινίσεις των υπόλοιπων παιδικών χαρών της πόλης μας.
 


Μετάβαση στο περιεχόμενο