Με δύο δωρεάν προβολές, παρουσία πλήθους θεατών και του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, άνοιξε η φετινή αυλαία του δημοτικού κινηματογράφου «Μίμης Φωτόπουλος»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στον χαιρετισμό του στην πρεμιέρα του δημοτικού κινηματογράφου «Μίμης Φωτόπουλος».

Πλήθος παιδιών παρακολούθησαν την ταινία «Ψυχρά και Ανάποδα» στη βραδιά πρεμιέρας του κινηματογράφου.


 


Παρουσία μικρών και μεγάλων φίλων του κινηματογράφου που παρακολούθησαν την παιδική ταινία «Ψυχρά και Ανάποδα» και τη βραβευμένη παραγωγή NEBRASKA στην ειδική ελευθέρας εισόδου βραδιά, έκανε πρεμιέρα ο θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος». Το σύνθημα της έναρξης της φετινής κινηματογραφικής σεζόν έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Με την ευκαιρία της βραδιάς των εγκαινίων της φετινής σεζόν του «Μίμης Φωτόπουλος», ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ευχαρίστησε το κοινό για την παρουσία του και που σταθερά όλα αυτά τα χρόνια αγκαλιάζει τον δημοτικό κινηματογράφο της πόλης. «Θέλουμε όλοι ανεξαιρέτως, μικροί και μεγάλοι, με τις συντροφιές σας να περνάτε ευχάριστα καλοκαιρινά βράδια σε αυτόν τον φιλόξενο κινηματογραφικό χώρο. Και όταν λέμε ανεξαιρέτως το εννοούμε για αυτό και διατηρούμε την είσοδο σε προνομιακή τιμή για να είναι προσιτή σε όλους. Θέλουμε να προσφέρουμε διεξόδους ποιοτικής ψυχαγωγίας στους συμπολίτες μας και ο δημοτικός μας κινηματογράφος αποτελεί αναμφισβήτητα μία τέτοια πρόταση»


Και φέτος ο θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος» θα προβάλει ταινίες ως επί το πλείστον πρώτης προβολής αλλά και παλαιότερες, αγαπημένες κινηματογραφικές παραγωγές.


Και το φετινό πρόγραμμα θα είναι πλούσιο σε παραγωγές υψηλής ποιότητας για όλες τις προτιμήσεις από ταινίες δράσης, κοινωνικές, αισθηματικές, κωμωδίες, κινούμενα σχέδια.


Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Δήμου Αμαρουσίου προς τους πολίτες, το εισιτήριο διατηρείται για 8η συνεχή χρονιά στο ίδιο χαμηλό επίπεδο των 5 ευρώ, με στόχο ο Δημοτικός Κινηματογράφος να συνεχίσει να αποτελεί μία δημοφιλή και διέξοδο ψυχαγωγίας.


Ειδική μέριμνα υπάρχει για τα ΑμεΑ, τους ανέργους, τους μαθητές, φοιτητές και τους στρατευμένους, για τους οποίους η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 3 ευρώ.

  

Μετάβαση στο περιεχόμενο