Με δύο ακόμη τμήματα για παιδιά και ενήλικες εμπλουτίζονται τα καλλιτεχνικά τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου με στόχο να προσφέρει στα παιδιά και στους ενήλικες ψυχαγωγία και άθληση δημιουργεί δύο ακόμη καλλιτεχνικά τμήματα.        

Ειδικότερα, δημιουργεί:

  • Το τμήμα παιδικού Flamenco για ηλικίες 6-12 ετών και
  • Το τμήμα Flamenco ενηλίκων αρχαρίων  

Το παιδικό Flamenco βοηθάει στην ανάπτυξη της ευστροφίας, της αυτοπεποίθησης, της μουσικότητας, της θεατρικότητας, της φυσικής κατάστασης, της κοινωνικοποίησης. Δώστε στα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν αυτόν τον πλούσιο και γεμάτο πάθος χορό που θα τα ενθουσιάσει.
Κάθε Σάββατο 12:00 -13:00 στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού.

Το flamenco ενηλίκων (Ισπανικός χορός) είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να γυμναστείς, αλλά κυρίως να αναπτύξεις στοιχεία όπως η θεατρικότητα, η μουσικότητα, η χορευτικότητα, η συγκέντρωση. Το σώμα μετατρέπεται σε κρουστό όργανο & γίνεται κομμάτι του βασικού συνόλου του flamenco : μουσική-χορός-τραγούδι.
Κάθε Σάββατο 12:00 -13:00 στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού (Βασ. Σοφίας 85), τηλ. επικοινωνίας: 210-80.56.314, 315. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο