Με χορευτική παράσταση στο Αμαλίειο ολοκληρώθηκαν οι φετινές προσπάθειες των σπουδαστών των τμημάτων ρυθμικής και μπαλέτου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Μια όμορφη παράσταση ρυθμικής και μπαλέτου παρακολούθησαν οι θεατές στον χώρο του Αμαλιείου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου που πραγματοποιούνται με την ευκαιρία της λήξης της φετινής καλλιτεχνικής περιόδου.

Στην παράσταση οι μαθήτριες παρουσίασαν ποικίλες χορογραφίες, προσαρμοσμένες στο επίπεδο των σπουδών τους, επιδεικνύοντας τις δεξιότητες που έχουν καλλιεργήσει με τη βοήθεια των δασκάλων τους Ζέφης Μπαρτζώκα, Δήμητρας Αντωνάκη και Κωνσταντίνας Γερογιάννη.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, συνεχάρη τις χορεύτριες και τις δασκάλες τους για την εξαιρετική παρουσίαση, μετέφερε και εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, τα συγχαρητήριά του προς τα παιδιά, επιβεβαιώνοντας, παράλληλα, τη σταθερή υποστήριξη του έργου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού από τον Δήμο.

Παρών στη χορευτική παράσταση ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Πέππας.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπα από τη χορευτική παράσταση.


Στιγμιότυπα από τη χορευτική παράσταση.


Στιγμιότυπα από τη χορευτική παράσταση.


Στιγμιότυπα από τη χορευτική παράσταση.


Τις προσπάθειες των παιδιών εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, συνεχάρη η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ρ. Χαλιώτη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο