Με απονομές μεταλλίων στους νικητές ολοκληρώθηκε η τελετή λήξης των προγραμμάτων βόλεϊ του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ν. Πέππας, ανάμεσα στους μαθητές με τα διπλώματά τους ανά χείρας.Οι μαθητές των αθλητικών τμημάτων βόλεϊ κατά τη διάρκεια των αγώνων.


 


Αγώνες μίνι βόλεϊ περιελάμβανε η τελετή λήξης των προγραμμάτων πετοσφαίρισης του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου που πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή των παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου που παρακολούθησαν τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου κατά την περίοδο 2012-2013. Το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησε στο τουρνουά βόλεϊ ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Νίκος Πέππας.


Συνολικά, στους αγώνες μίνι βόλεϊ της φετινής αθλητικής χρονιάς έλαβαν μέρος συνολικά 50 παιδιά που αγωνίστηκαν ανά τριάδες. Νικητές των αγώνων σε όλες τις κατηγορίες αναδείχθηκαν παιδιά που αθλούνται στις εγκαταστάσεις του 9ου Δημοτικού. Υπεύθυνη για την προπόνηση των παιδιών ήταν η Μαρία Παπαδάκη.


Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών προσπαθειών των παιδιών, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ν. Πέππας, απένειμε διπλώματα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, ενώ μετάλλια απονεμήθηκαν στις τρεις πρώτες ομάδες.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο