Με αντιπλημμυρικά έργα θωρακίζεται η γειτονιά του Παραδείσου

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης κατά την επίσκεψή του στην οδό Παραδείσου, όπου εκτελούνται έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ν. Πέππα.Στιγμιότυπο από την εκτέλεση των αντιπλημμυρικών έργων στην οδό Παραδείσου.


Σύντομα ξεκινά η εκτέλεση του σημαντικού έργου της βιοκλιματικής ανάπλασης, που θα αναβαθμίσει περιβαλλοντικά, αισθητικά και λειτουργικά τη γειτονιά, χωρίς να κοστίσει ούτε ένα ευρώ στους πολίτες     


Οριστική λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τους κατοίκους, αλλά και τους διερχόμενους οδηγούς της οδού Παραδείσου, εξαιτίας της συγκέντρωσης επί του οδοστρώματος ομβρίων υδάτων, δίνει η Διοίκηση του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη.


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας επί της οδού Παραδείσου, με την επέκταση του αγωγού ομβρίων υδάτων από την οδό Καραολή Δημητρίου έως περίπου την οδό Νίκης και με την προσθήκη αρκετών φρεατίων υδροσυλλογής, προκειμένου να διευκολυνθεί η ομαλή απορροή των ομβρίων.                


Την πορεία του έργου που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του μήνα, επίβλεψε ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας κο Νικόλαο Πέππα, την προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κα Λίνα Μπαϊρακτάρη και εκπρόσωπο της εργολήπτριας εταιρείας.   


Ο κος Πατούλης εκφράζοντας την ικανοποίησή του, κατά τη διάρκεια της επιτόπιας επίσκεψής του στην περιοχή δήλωσε:
« Μία ακόμη δέσμευση μας στους κατοίκους και τον Τοπικό Σύλλογο του Παραδείσου γίνεται πράξη. Η υπόσχεσή μας ότι θα θωρακίσουμε τοπικά με αντιπλημμυρικά έργα την περιοχή, μέχρι να ολοκληρωθεί όλο το εύρος των αντιπλημμυρικών έργων  στη γειτονιά του Παραδείσου λαμβάνει σάρκα και οστά.


Το έργο αποτελεί τον προάγγελο, του σημαντικού έργου της βιοκλματικής ανάπλασης που σύντομα θα ξεκινήσει στη γειτονιά του Παραδείσου, η  ολοκλήρωση του οποίου θα αναβαθμίσει περιβαλλοντικά, αισθητικά και λειτουργικά την περιοχή, χωρίς να κοστίσει ούτε ένα ευρώ στους πολίτες. 


Χάρη στη συστηματική δουλειά που κάναμε όλο αυτό το διάστημα και τις ολοκληρωμένες μελέτες που καταθέσαμε, πετύχαμε τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια με 5.685.614 ευρώ του έργου της  βιοκλιματικής ανάπλασης του Παραδείσου, του Πολυδρόσου και του Αγίου Θωμά, ενώ εργαζόμαστε συστηματικά και για τις υπόλοιπες γειτονιές της πόλη μας.       
 
Παρά τη δύσκολη χρονικά συγκυρία, εμείς μέσα από σκληρή προσπάθεια συνεχίζουμε το έργο μας, ανταποκρινόμενοι με συνέπεια και υπευθυνότητα στις ανάγκες κάθε γειτονιάς, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Μαρούσι


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο