Με αγώνες βόλεϊ ολοκληρώθηκαν οι φετινές προσπάθειες των αθλητών που συμμετείχαν στα προγράμματα πετοσφαίρισης του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Αγώνες βόλεϊ περιελάμβανε η τελετή λήξης των προγραμμάτων πετοσφαίρισης παιδιών Δημοτικού, του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου που υλοποιήθηκαν κατά την περίοδο 2015-2016. Τις προσπάθειες των παιδιών παρακολούθησε η Αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη.

Συνολικά, στους αγώνες  βόλεϊ της φετινής αθλητικής χρονιάς έλαβαν μέρος 70 παιδιά. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά  συμμετέχουν στα προγράμματα βόλεϊ του Δήμου Αμαρουσίου, ενώ μαζί στους αγώνες  ήταν και τα παιδικών τμημάτων του Πανιωνίου.

Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών προσπαθειών των μικρών αθλητών ια αθλητριών , η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, απένειμε διπλώματα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, ενώ μετάλλια απένειμε στους τρεις πρώτους νικητές.

Υπεύθυνη για την προπόνηση των παιδιών των Τμημάτων Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου ήταν η Μαρία Παπαδάκη.

 

Σχετικά αρχείαΜε αγώνες βόλεϊ ολοκληρώθηκαν οι φετινές προσπάθειες των αθλητών που συμμετείχαν στα προγράμματα πετοσφαίρισης του Δήμου Αμαρουσίου_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο