Με 7 νέους εργαζόμενους στελεχώνονται οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, το Κοινωνικό Παντοπωλείου και το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Αμαρουσίου για τη βέλτιστη λειτουργία τους

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Σας καλώ να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας με κοινωνική ευαισθησία για την στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της πόλης μας

Στην μεγάλη οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης τους 7 νέους εργαζόμενους που θα στελεχώσουν τις δομές του «Δημοτικού Παιδικού Σταθμού», του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» και του Κοινωνικού Συσσιτίου ( Γεύμα Αγάπης).

Τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς θα ενισχύσουν 3 Νηπιαγωγοί, μέσω της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.    

Αντίστοιχα, το Κοινωνικό Παντοπωλείου και το Κοινωνικό Συσσίτιο θα στελεχώσουν 1 Κοινωνική Λειτουργός, 1 Μαγείρισσα, 1 Βοηθός Μάγειρα και 1 εργαζόμενος ως Βοηθητικό Προσωπικό, μέσω της δράσης που χρηματοδοτείται κατά την προγραμματική περίοδο 2014 -2020 από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του ΠΕΠ Αττικής και πιο συγκεκριμένα από το θεματικό στόχο (ΘΑ) 9 «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης, καταπολέμησης της φτώχειας και κάθε μορφή διακρίσεων».        

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε στους εργαζόμενους  ότι η σοβαρή θέση που αναλαμβάνουν απευθύνεται σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, καλώντας τους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους με κοινωνική ευαισθησία και σημειώνοντας, ότι «η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάντα ανοικτή για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί.»     

 Το Μαρούσι – πρόσθεσε- «είναι ένας Δήμος που έχει πολύ καλή οργάνωση στα κοινωνικά θέματα και είναι επικεφαλής στη διαχείριση της σύμπραξης «Αμάλθεια» των 7 Δήμων του Βόρειου Τομέα για το επισιτιστικό πρόγραμμα. 

Παράλληλα ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι «οι κοινωνικές δομές του Δήμου μας πρέπει να είναι γνωστές στην τοπική κοινωνία, γιατί ανά πάσα στιγμή ο καθένας μπορεί να βρεθεί  σε κατάσταση ανάγκης και είναι πολύ σημαντικό να ξέρει ότι μπορεί να χτυπήσει την πόρτα της Κοινωνικής Υπηρεσίας και άμεσα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχήθηκε στους εργαζόμενους «καλή επιτυχία» στη δουλειά που αναλαμβάνουν, με στόχο τη βέλτιστη λειτουργία των κοινωνικών δομών. 

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γεώργιος Διδασκάλου και η υπεύθυνη φυσικού αντικειμένου των προγραμμάτων φτώχειας κα Ελένη Γιαννακοπούλου.

 

Σχετικά αρχείαΜε 7 νέους εργαζόμενους στελεχώνονται οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, το Κοινωνικό Παντοπωλείου και το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Αμαρουσίου για τη βέλτιστη λειτουργία τους_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο