Μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου, του Λυκείου και του IB της Σχολής Μωραΐτη προχώρησαν σε μια ιδιαίτερη μουσική συνάντηση «δυο γενεών» με τα μέλη του Κεντρικού ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό ΚΑΠΗ του Δήμου Αμαρουσίου.

Μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου, του Λυκείου και του IB της Σχολής Μωραΐτη προχώρησαν σε μια ιδιαίτερη μουσική συνάντηση «δυο γενεών» με τα μέλη του Κεντρικού ΚΑΠΗ Αμαρουσίου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε γνωστά κλασικά μουσικά έργα του Μάνου Χατζηδάκη αλλά και δημοφιλή soundrack από μουσικά σύνολα και σολίστες της Μαθητικής Κοινότητας.

Η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Ελένη Λέκκα – Καλαντζάκη αφού καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους τους μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές και τα Χρόνια Πολλά του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη και εκ μέρους του Δημάρχου  αναφέρθηκε σε αυτή την πρωτοβουλία τονίζοντας ότι αυτή η αρμονική συνύπαρξη δυο γενεών αποδεικνύει την συνέχεια μια εποχής που είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Είναι ο κρίκος που κρατάει συμπαγείς τις σχέσεις στοργής και αλληλεγγύης ακριβώς όπως έχουμε γαλουχηθεί με τις παραδόσεις μας.

Η κ. Λέκκα μετέφερε την βούληση του Δημάρχου να συνεχίσουν αυτές οι όμορφες εκδηλώσεις που ενώνουν και δίνουν ελπίδα σε όλους καθώς όπως επισήμανε η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου με ευαισθησία στέκεται πάντα δίπλα σε αυτούς που οφείλουμε την ύπαρξη μας χαρίζοντας τους ζεστασιά, φροντίδα, και ψυχαγωγία.

Η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ ευχαρίστησε τον Διευθυντή Μουσικής κ. Παναγιώτη Μάρκο για την όμορφη εκδήλωση και τόνισε ότι η συνεργασία με την Σχολή Μαραίτη θα συνεχιστεί προκειμένου να πραγματοποιηθούν και άλλες τέτοιες ποιοτικές εκδηλώσεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο