ΜΑΡΟΥΣΙ – ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ

Print Friendly, PDF & Email


 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
 
από 15 Δεκεμβρίου 2011– 3 Ιανουαρίου 2012 Ώρες λειτουργίας: 11:00 –14:30 & 17:30-21:30 


Εγκαίνια του ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ,Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 19:00, Πλατεία ΗΣΑΠ


Το Μαρούσι υποδέχεται τις πιο αγαπημένες γιορτές για όλους, μέσα σε μια λαμπερή, ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα. Το κέντρο της πόλης μεταμορφώνεται σε Χριστουγεννιάτικη υπαίθρια γιορτή, με πληθώρα εκδηλώσεων που θα χαρίσουν ώρες ξενοιασιάς, διασκέδασης και χαράς σε μικρούς και μεγάλους.


Το φαντασμαγορικό σκηνικό που έχε στηθεί στο ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ με τα εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, το τρενάκι σε ράγες, το μαγευτικό carousel, το μοναδικό παγοδρόμιο, τα φουσκωτά παιχνίδια, αλλά και μια σειρά από καθημερινές δράσεις προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα.


Στη βραδιά των εγκαινίων του ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:00, στην πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού, την αρχή θα κάνει ο γνωστός σε όλους ανιματέρ-κωμικός Σταύρος Ντάφλος, με ένα ευχάριστο χιουμοριστικό πρόγραμμα χαρίζοντας άφθονο γέλιο.
Ξυλοπόδαροι, τάρανδοι, χιονάνθρωποι, αγγελάκια, η γιαγιά παραμυθιού και φυσικά ο αγαπημένος των παιδιών Αη Βασίλης, συνθέτουν τη Χριστουγεννιάτικη παρέα. Η βραδιά θα κορυφωθεί με ένα HALF PLAY BACK μουσικό σχήμα, από ένα δίδυμο που θα ξαφνιάσει και θα εντυπωσιάσει. Εκείνος γνωστός από τη συνεργασία του με τον Φίλιππο Πλιάτσικα. Μαζί και ο Μανώλης Αφολάνο, γνωστός ως Mc Yinka και η Keren Tamami.
   
Το φετινό εορταστικό πρόγραμμα είναι χωρίς κόστος για το Δήμο Αμαρουσίου, καθώς στο πλαίσιο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας εξασφάλισε χορηγίες από επιχειρήσεις της πόλης, με στόχο να δώσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους, αλλά και να τονώσει και να ενισχύσει την τοπική αγορά του Αμαρουσίου, στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι.
Επίσης για τους κατόχους της ARTEMIS CARD θα υπάρχει σημαντική έκπτωση στις ελάχιστες δραστηριότητες που έχουν είσοδο (παγοδρόμιο).
 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στο μήνυμά του σημειώνει:

«Για άλλη μια φορά είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τις έγνοιες και τα άγχη της καθημερινότητας, της ολοένα και δυσκολότερης υπό το βάρος της κρίσης που βιώνουμε στην πατρίδα μας, και να περάσουμε μερικές ξέγνοιαστες και όμορφες στιγμές.
Εμείς στο Μαρούσι και φέτος αξιοποιώντας τις χορηγίες που εξασφαλίσαμε στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, φτιάξαμε ένα όμορφο εορταστικό σκηνικό και σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί!
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Μαρούσι φορά τα γιορτινά του και το κέντρο της πόλης μεταμορφώνεται σε μία Χριστουγεννιάτικη υπαίθρια γιορτή.
Φορέστε την καλύτερη διάθεσή σας, και παρέα με τον ʼγιο Βασίλη γίνετε συμμέτοχοι του πνεύματος των εορτών.
Σας περιμένουμε όλες και όλους στο γιορτινό ραντεβού μας για να διασκεδάσουμε και να ανταλλάξουμε ευχές για όμορφες γιορτές και μία καλή νέα χρονιά.
»


Επισυνάπτεται το πλήρες εορταστικό πρόγραμμα
 

Μετάβαση στο περιεχόμενο