«Μάγεψε» τους θεατές η συναυλία-αφιέρωμα σε Βαμβακάρη Τσιτσάνη- Καλδάρα από το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Η Μελίνα Ασλανίδου, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Ανδρέας Καρακότας επί σκηνής, ερμηνεύουν αξέχαστα τραγούδια του Βαμβακάρη, του Τσιτσάνη και του Καλδάρα.
|download file .jpg 105 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης με τη σύζυγό του Μαρίνα και τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ.Ν.Πέππα παρακολουθούν τη συναυλία.
|download file .jpg 86 KB|


Μια ξεχωριστή βραδιά έζησαν χθες οι θεατές που γέμισαν το Θέατρο του Αμαλίειου, στη συναυλία-αφιέρωμα σε τρεις εμβληματικές μορφές του λαϊκού τραγουδιού, τους Μάρκο Βαμβακάρη, Βασίλη Τσιτσάνη, Απόστολο Καλδάρα, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Κώστα Καλδάρα.


Τα τραγούδια των τριών «θρύλων» της μουσικής ερμήνευσαν ο Δημήτρης Μπάσης, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Ανδρέας Καρακότας, καθώς και το συγκρότημα του Σωτήρη Παπατραγιάννη με την Κατερίνα Τσιρίδου και τον Δημήτρη Κρανίδα, ενώ στο ρόλο του αφηγητή της ιστορίας των τραγουδιών ήταν ο Αντώνης Αντωνάκος.


Παρόντες στη συναυλία ήταν, ο Δήμαρχος Αμαρουσίο κ. Γ. Πατούλης και ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ. Ν. Πέππας.


Μετάβαση στο περιεχόμενο