Μάγεψαν το κοινό με τις ερμηνείες τους ο Γιάννης Κούτρας και ο Απόστολος Ρίζος, σε μία ιδιαίτερη συναυλία στο Αμαλίειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Γ. Κούτρα, έναν από τους σημαντικότερους ερμηνευτές του Ελληνικού τραγουδιού.
Στιγμιότυπα από τη συναυλία με το Γιάννη Κούτρα και τον Απόστολο Ρίζο στο Αμαλίειο, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, της συζύγου του, Δημοτικής Συμβούλου Λυκόβρυσης Πεύκης Μ. Σταυράκη και του Αντιδημάρχου Ν. Πέππα.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με μέλη του “Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών” που προσφέρουν εθελοντικά στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.


Ξεχωριστές ερμηνείες σε τραγούδια που αγαπήθηκαν από το ευρύ κοινό, απόλαυσαν από τις φωνές του  Γιάννη Κούτρα και του Απόστολου Ρίζου οι θεατές που συμμετείχαν στη συναυλία « Όλο τον κόσμο γύρισες» στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου

Τη συναυλία παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με τη σύζυγο του, Δημοτική Σύμβουλο Λυκόβρυσης Πεύκης κα Μαρίνα Σταυράκη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Αθλητισμού κο Νικόλαο Πέππα.

Στη μουσική συνάντηση του παθιασμένου ερμηνευτή που έχει ταυτίσει τη φωνή του με το Σταυρό του Νότου  του Γιάννη Κούτρα με τον Απόστολο Ρίζο έναν από τους πιο ιδιαίτερους και αγαπημένους ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, ακούστηκαν όλα τα μεγάλα ποιήματα του Νίκου Καββαδία σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου.  Ερμηνεύτηκαν επίσης μελοποιήσεις των Δημήτρη Ζερβουδάκη, Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα, Μαρίζας Κωχ, Γιάννη Σπανού, Αρλέτας, Λάκη Παπαδόπουλου και Αργύρη Μπακιρτζή.     

Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται έως την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014, με βραδιές γεμάτες μουσική, κίνηση, αλλά και ξεχωριστές θεατρικές ερμηνείες.  
Οι εκδηλώσεις προσφέρονται με προνομιακό εισιτήριο για τους Μαρουσιώτες κατόχους Artemis Card, φοιτητές και ανέργους. Επίσης βάσει κοινωνικών κριτηρίων συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων διατίθεται δωρεάν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.               


Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στη Γραμμή Δημότη 15321, στο τηλεφωνικό κέντρο 213 20.38.000 του Δήμου Αμαρουσίου, και στο 11876.


Προπώληση εισιτηρίων:
Στα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public, Seven Spots, IANOS, Reload Stores
Στο περίπτερο της viva.gr στο The Mall Athens
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός Η.Σ.Α.Π) Μαρούσι
Στα εκδοτήρια του Αμαλιείου (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας.
Μέσω της ιστοσελίδας http://www.viva.gr/ με έκπτωση έως 20% και τηλεφωνικά στο 11876


Χορηγοί επικοινωνίας: Realfm97.8, Realnews, Hit-Channel.com, in2life.gr, independent.gr, Media Soup, tralala.gr, Μέντα 88fm, mindradio.gr, e-orfeas,gr, musicity.gr, gossip-tv.gr, Rocking.gr, TheToc.


Χορηγός διοργάνωσης: Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας


Την οργάνωση παραγωγής έχει η εταιρία Action Εστί.


Πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες, επίσης, στον διαδικτυακό τόπο: http://www.festivalamarousiou.gr/, και στο Facebook.com/FestivalAmarousiou

             


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο