Λαμπερό, γιορτινό σκηνικό στο Μαρούσι υπό το φωταγωγημένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Θέλουμε τα παιδικά χαμόγελα να πλημμυρίσουν αυτές τις γιορτές την πλατεία Αγίας Λαύρας και την πόλη μας

Μελωδίες Χριστουγεννιάτικες και εκατοντάδες πολύχρωμα λαμπιόνια και παιδικά χαμόγελα, συνέθεσαν το εορταστικό σκηνικό στην πλατεία της Αγίας Λαύρας, που και φέτος, ντύθηκε γιορτινά για να υποδεχτεί τους επισκέπτες της τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων, σηματοδότησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης,  δίνοντας «πνοή» στα χιλιάδες λαμπιόνια του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της πλατείας.

Παρουσία πλήθους κόσμου που συμμετείχε στη γιορτή για την αφή του Δέντρου της πόλης, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, πατώντας το κουμπί για να φωταγωγηθεί, ευχήθηκε οι φετινές γιορτές να φέρουν «το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών μας, να φέρουν χαρά και αισιοδοξία στα σπιτικά τους». «Ντύνουμε με χριστουγεννιάτικα χρώματα και φως το Μαρούσι, και όλοι μαζί συμμετέχουμε στο εορταστικό σκηνικό για να χαρούμε ως μια μεγάλη οικογένεια τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και να υποδεχθούμε το Νέο Έτος. Καλές γιορτές να έχουμε σε πνεύμα ομόνοιας και αγάπης. Πίστη, δύναμη και υγεία σε όλους» ανέφερε στον χαιρετισμό του.

Εκτός από τη σύζυγό του, δημοτική σύμβουλο Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη, και τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου Νίκο Πέππα, που βρέθηκαν μαζί του επί σκηνής, ο Δήμαρχος κάλεσε να ανέβουν στη σκηνή ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός, οι παρόντες Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Σπύρος Σταθούλης, Κώστας Ρώτας, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Λέκκα, Δημήτρης Καρλαύτης, τους οποίους ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία. Όλοι, μαζί με το συγκεντρωμένο πλήθος, μέτρησαν αντίστροφα από το 10 έως το 1 για να φωταγωγηθεί το πανύψηλο φυσικό δέντρο της πόλης.

Το σύνθημα για να απλωθεί η μαγεία των Χριστουγέννων σε κάθε γωνία της πόλης, έδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου παιανίζοντας αγαπημένες γιορτινές μελωδίες.

 

Αμέσως μετά, επί σκηνής, βρέθηκε το συγκρότημα Vegas που σε φαντασμαγορική, εορταστική ατμόσφαιρα, στην κατάμεστη από μικρούς και μεγάλους πλατεία, ξεσήκωσε άπαντες με τις επιτυχίες του.

 

Με την ευκαιρία της αφής του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της πόλης, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, περιηγήθηκε στο Χριστουγεννιάτικο χωριό με τα γιορτινά σπιτάκια, τα παιχνίδια, το παγοδρόμιο και τις εκπλήξεις για τα παιδιά.

Και φέτος, θέλοντας να προσδώσει σε αυτή την περίοδο έναν ιδιαίτερα εορταστικό χαρακτήρα, ο Δήμος οργάνωσε ένα πρόγραμμα ποιοτικών εκδηλώσεων. Συγκεκριμένα, έχει δημιουργήσει ένα σκηνικό με μουσικές εκδηλώσεις, παγοδρόμιο, carousel, θεματικά σπιτάκια διακοσμημένα γιορτινά με ποικίλες δραστηριότητες για παιδιά, θεατρικά και μουσικά δρώμενα, συναυλίες, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Άη Βασίλη με παραμυθένιες φιγούρες και διασκεδαστικές δραστηριότητες, που θα χαρίσουν όμορφες και χαρούμενες στιγμές στον καθένα, συντροφιά με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Στα δρώμενα συμμετέχουν με καλλιτεχνικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις σύλλογοι και φορείς της πόλης.

Υπό το φως του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, το Μαρούσι, θα υποδέχεται στην πλατεία Αγίας Λαύρας τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2018.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το εορταστικό πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Αμαρουσίου www.maroussi.gr.

 

Σχετικά αρχείαΛαμπερό, γιορτινό σκηνικό στο Μαρούσι υπό το φωταγωγημένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο_1


Λαμπερό, γιορτινό σκηνικό στο Μαρούσι υπό το φωταγωγημένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο_2


Λαμπερό, γιορτινό σκηνικό στο Μαρούσι υπό το φωταγωγημένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο_3


Λαμπερό, γιορτινό σκηνικό στο Μαρούσι υπό το φωταγωγημένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο_4


Λαμπερό, γιορτινό σκηνικό στο Μαρούσι υπό το φωταγωγημένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο_5


Λαμπερό, γιορτινό σκηνικό στο Μαρούσι υπό το φωταγωγημένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο_6


Λαμπερό, γιορτινό σκηνικό στο Μαρούσι υπό το φωταγωγημένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο_7


Λαμπερό, γιορτινό σκηνικό στο Μαρούσι υπό το φωταγωγημένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο_8


Λαμπερό, γιορτινό σκηνικό στο Μαρούσι υπό το φωταγωγημένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο_9


Λαμπερό, γιορτινό σκηνικό στο Μαρούσι υπό το φωταγωγημένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο_10


Λαμπερό, γιορτινό σκηνικό στο Μαρούσι υπό το φωταγωγημένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο_11


Λαμπερό, γιορτινό σκηνικό στο Μαρούσι υπό το φωταγωγημένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο_12


Λαμπερό, γιορτινό σκηνικό στο Μαρούσι υπό το φωταγωγημένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο_13


Λαμπερό, γιορτινό σκηνικό στο Μαρούσι υπό το φωταγωγημένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο_14


Λαμπερό, γιορτινό σκηνικό στο Μαρούσι υπό το φωταγωγημένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο_15

Μετάβαση στο περιεχόμενο