Λαμπαδηδρομία αγάπης στο Μαρούσι με τη συμμετοχή μαθητών από τα σχολεία της πόλης. Γ. Πατούλης: Στέλνουμε το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς και αλληλεγγύης μεταξύ των ανθρώπων

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 150KB|


|donwload file .jpg 243KB|


 


Το Μαρούσι με επικεφαλής το Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη και τη συμμετοχή μαθητών και κατοίκων της πόλης, υποδέχθηκε και φέτος τη φλόγα της αγάπης, στην 7η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Αιμοδοτών, που διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Τη φλόγα της αγάπης παρέδωσε στο Μαρούσι  από το Δήμο Γαλατσίου η Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών « Κοινωνική Αλληλεγγύη » κα Μαρία Αλιμπέρτη. Παρέστησαν ακόμη η Αντιδήμαρχος κ. Ρένα Χαλιώτη και η Δημοτική Σύμβουλος κ. Γλ. Μοστρού.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος ανέφερε ότι «το  Μαρούσι που έχει αναλάβει δράσεις σε πολλά κοινωνικά θέματα της πόλης, αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρωτοστατεί και στον εθελοντισμό. Υποδεχόμαστε με συγκίνηση τη Φλόγα που για άλλη μία φορά θα στείλει σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς και της αλληλεγγύης μεταξύ των ανθρώπων. Αλλά κυρίως θα στείλει το μήνυμα για την εθελοντική προσφορά του αίματος και την  ανάγκη αύξησης των εθελοντών αιμοδοτών.»

Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε θερμά τους διευθυντές των σχολείων και τους μαθητές, αλλά και τους εθελοντές αιμοδότες για την έμπρακτη συμμετοχή τους στην  προσπάθεια για την εθελοντική αιμοδοσία.   
 
Ακολούθησε η λαμπαδηδρομία στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλληλεγγύης και Πρόληψης κ. Γ. Πουλόπουλο, τον Πρόεδρο του Οργανισμού Περιβάλλοντος Χωροταξίας & Ποιότητας ζωής του Δήμου Αμαρουσίου κ. Αν. Παρτσινέβελο, και τη συμμετοχή μαθητών από το 8ο Δημοτικό Σχολείο και το 1ο-2ο ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ & ΣΕΚ Αμαρουσίου, αλλά και εθελοντών και κατοίκων της πόλης.

 

 


           


Μετάβαση στο περιεχόμενο